Cumhuriyet İlkokulu, Nasrettin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması'nda İlçe Birincisi!

EĞİTİM 09.05.2024 - 17:01, Güncelleme: 09.05.2024 - 17:01 4472 kez okundu.
 

Cumhuriyet İlkokulu, Nasrettin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması'nda İlçe Birincisi!

Bulancak’ta ilkokullar arasında düzenlenen Nasrettin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması'nda Cumhuriyet İlkokulu ilçe birincisi oldu.
Yarışmada gösterdikleri performans ile jüriyi etkileyen Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, büyük bir başarıya imza attılar. Okul Müdürü Adem İlyas, elde edilen bu başarıdan dolayı büyük bir sevinç duyduğunu ifade ederek, "Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, müdür yardımcımız Fatih Bey'e ve yardımcı personelimize teşekkür ederiz." dedi. Esra, Nuray, Latif ve Ayşenur öğretmenler rehberliğinde hazırlanan fıkra canlandırması, jüri tarafından da beğeni ile izlendi. Öğrenciler, sahnedeki özgüvenleri ve başarılı performansları ile izleyicileri de büyüledi.
Bulancak’ta ilkokullar arasında düzenlenen Nasrettin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması'nda Cumhuriyet İlkokulu ilçe birincisi oldu.

Yarışmada gösterdikleri performans ile jüriyi etkileyen Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, büyük bir başarıya imza attılar.

Okul Müdürü Adem İlyas, elde edilen bu başarıdan dolayı büyük bir sevinç duyduğunu ifade ederek, "Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, müdür yardımcımız Fatih Bey'e ve yardımcı personelimize teşekkür ederiz." dedi.

Esra, Nuray, Latif ve Ayşenur öğretmenler rehberliğinde hazırlanan fıkra canlandırması, jüri tarafından da beğeni ile izlendi. Öğrenciler, sahnedeki özgüvenleri ve başarılı performansları ile izleyicileri de büyüledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.