Cübbeli Ahmet, Giresun'da sevenleri ile arasına set çekti!

GÜNDEM 17.02.2024 - 23:06, Güncelleme: 18.02.2024 - 01:35 7230+ kez okundu.
 

Cübbeli Ahmet, Giresun'da sevenleri ile arasına set çekti!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Mahmut Ünlü, Giresun'da sevenleri ile bir araya geldi.
Memleketi Giresun'a gelerek burada özel bir düğün salonunda Giresunlu hemşehrilerine vaaz veren Cübbeli Ahmet Hoca'nın sevenleri ile arasına şerit çektirmesi dikkatleri üzerine çekti. Yoğun bir katılımın gözlendiği Cübbeli Ahmet Hoca'nın Giresun Sohbetinde bayanlar ve erkekler aynı salonda ayrılmış alanda sohbeti dinlediler.
Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Mahmut Ünlü, Giresun'da sevenleri ile bir araya geldi.

Memleketi Giresun'a gelerek burada özel bir düğün salonunda Giresunlu hemşehrilerine vaaz veren Cübbeli Ahmet Hoca'nın sevenleri ile arasına şerit çektirmesi dikkatleri üzerine çekti.

Yoğun bir katılımın gözlendiği Cübbeli Ahmet Hoca'nın Giresun Sohbetinde bayanlar ve erkekler aynı salonda ayrılmış alanda sohbeti dinlediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.