Çocukların Pamuk Şekeri, Rehber Kuyumculuk’dan!

YAŞAM 25.04.2023 - 17:16, Güncelleme: 25.04.2023 - 17:16 3686+ kez okundu.
 

Çocukların Pamuk Şekeri, Rehber Kuyumculuk’dan!

Rehber Kuyumculuk, 23 Nisan hediyesi olarak çocuklara Pamuk Şekeri dağıttı.
Bulancak’ta geçtiğimiz ay hizmete açılan Rehber Kuyumculuk, mağazalarının önünde 23 Nisan hediyesi olarak çocuklara ‘Pamuk Şekeri’ dağıttı. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sonrası, mutlu oldukları gözlenirken Pamuk Şeker hediyesi için Rehber Kuyumculuk’a giriş yaparak, teşekkür ettikleri görüldü.
Rehber Kuyumculuk, 23 Nisan hediyesi olarak çocuklara Pamuk Şekeri dağıttı.

Bulancak’ta geçtiğimiz ay hizmete açılan Rehber Kuyumculuk, mağazalarının önünde 23 Nisan hediyesi olarak çocuklara ‘Pamuk Şekeri’ dağıttı.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sonrası, mutlu oldukları gözlenirken Pamuk Şeker hediyesi için Rehber Kuyumculuk’a giriş yaparak, teşekkür ettikleri görüldü.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.