Çocuklar Polis Amcalarıyla Birlikte Uçurtmaları Uçurdu

GÜNDEM 07.05.2024 - 10:14, Güncelleme: 07.05.2024 - 10:14 2081 kez okundu.
 

Çocuklar Polis Amcalarıyla Birlikte Uçurtmaları Uçurdu

Manisa’da Polis haftası kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğünün organize ettiği etkinlikte çocuklar güzel bir hava ortamında uçurtmalarını gökyüzüne uçurdu.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Yunusemre İlçesindeki Kentpark içerisinde düzenlenen uçurtma şenliği İl Emniyet Müdürü Sayın Fahri AKTAŞ, Müdürlük personelleri ve çocuklar kalabalık katılımıyla neşe içerisinde gerçekleşti. Gönüllerince eğlenen çocuklar, kendilerine hediye edilen uçurtmaları gökyüzüne polis büyükleriyle uçurdu. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce çocukları sevindirmek, onlara Trafik bilgisi ve bu konunun önemini tanıtmak ilkeli ve etkinlikli,  uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu. İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve diğer Polis amca ve ablalarıyla, neşe içinde mutlulukla uçurtmalarını göklere yükselten çocuklar, saatlerce bu tatlı anı yaşadılar. İl Emniyet Müdürü Aktaş, ”Polis haftası kutlamaları çerçevesinde, çocuklarımız ile birlikte olduk. Onların mutluğu bizleri de çok mutlu etti. Bu uçurtma şenliği programıyla, çocuklarımızı biraz olsun sevindirmek, istedik” dedi.    
Manisa’da Polis haftası kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğünün organize ettiği etkinlikte çocuklar güzel bir hava ortamında uçurtmalarını gökyüzüne uçurdu.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Yunusemre İlçesindeki Kentpark içerisinde düzenlenen uçurtma şenliği İl Emniyet Müdürü Sayın Fahri AKTAŞ, Müdürlük personelleri ve çocuklar kalabalık katılımıyla neşe içerisinde gerçekleşti.

Gönüllerince eğlenen çocuklar, kendilerine hediye edilen uçurtmaları gökyüzüne polis büyükleriyle uçurdu. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce çocukları sevindirmek, onlara Trafik bilgisi ve bu konunun önemini tanıtmak ilkeli ve etkinlikli,  uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve diğer Polis amca ve ablalarıyla, neşe içinde mutlulukla uçurtmalarını göklere yükselten çocuklar, saatlerce bu tatlı anı yaşadılar.

İl Emniyet Müdürü Aktaş, ”Polis haftası kutlamaları çerçevesinde, çocuklarımız ile birlikte olduk. Onların mutluğu bizleri de çok mutlu etti. Bu uçurtma şenliği programıyla, çocuklarımızı biraz olsun sevindirmek, istedik” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.