CHP lideri Özgür Özel’in Bulancak’la olan bağına şaşıracaksınız!

GÜNDEM 11.11.2023 - 00:01, Güncelleme: 11.11.2023 - 13:11 8997+ kez okundu.
 

CHP lideri Özgür Özel’in Bulancak’la olan bağına şaşıracaksınız!

Eski Başbakan Bülent Ecevit’ten sonra bir başka CHP liderinin daha eşi Giresunlu çıktı.
Dönemin Başbakanı ve DSP Genel Başkanı merhum Bülent Ecevit ile CHP'nin yeni Genel Başkanı olan Özgür Özel'le ortak bir benzerlikleri bulunuyor. İki liderinde eşleri Giresunlu çıktı. İşte detaylar… Geçtiğimiz hafta gerçekleşen CHP’nin 38. Olağan Kurultay'da yapılan oylama ile Özgür Özel CHP'nin yeni Genel Başkanı olmuştu. Yaşanan bu gelişmenin ardından yaklaşık 20 yıl aradan sonra eski Başbakanlardan merhum Bülent Ecevit ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında sadece Giresunluların ilgilendiren bir benzerlik yaşandı! Liderlerin eşleri Giresunlu çıktı! 1946'da Rahşan Ecevit ile evlenen Bülent Ecevit, Giresun damadı olarak özellikle Rahşan Ecevit'in memleketi Şebinkarahisar'da "Eniştemiz" olarak anılıyordu.   Bülent Ecevit'in ardından bir siyasi partinin genel başkanı daha Giresun'un yeni eniştesi oldu. CHP’nin geçtiğimiz hafta 38. Olağan Kurultay'da yapılan oylama ile Özgür Özel yeni genel başkanı seçilmişti. CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel'in eşi Didem Özel'in de Giresun'un Bulancak ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Küçüklü Köyü’nden ve Okay ailesine mensup olan Didem Özel’in ailesinin Giresun’lu olduğu ve her yaz mutlaka Giresun’a geldikleri öğrenildi. Hasan Efendioğulları sülalesinden olduğu öğrenilen Didem Özel’in Bulancaklı olması nedeniyle Giresun’daki CHP’liler tarafından farklı bir ilgi ve alakayla karşılandı. CHP Lideri Özgür Özel’in Bulancak ve Giresun’a her yıl mutlaka geldiği, Giresun kültürünü yakından tanıdığı ve yerel siyasetçilerimizle iyi bir diyaloğu olduğu biliniyor.
Eski Başbakan Bülent Ecevit’ten sonra bir başka CHP liderinin daha eşi Giresunlu çıktı.

Dönemin Başbakanı ve DSP Genel Başkanı merhum Bülent Ecevit ile CHP'nin yeni Genel Başkanı olan Özgür Özel'le ortak bir benzerlikleri bulunuyor. İki liderinde eşleri Giresunlu çıktı. İşte detaylar…

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen CHP’nin 38. Olağan Kurultay'da yapılan oylama ile Özgür Özel CHP'nin yeni Genel Başkanı olmuştu. Yaşanan bu gelişmenin ardından yaklaşık 20 yıl aradan sonra eski Başbakanlardan merhum Bülent Ecevit ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında sadece Giresunluların ilgilendiren bir benzerlik yaşandı!

Liderlerin eşleri Giresunlu çıktı!
1946'da Rahşan Ecevit ile evlenen Bülent Ecevit, Giresun damadı olarak özellikle Rahşan Ecevit'in memleketi Şebinkarahisar'da "Eniştemiz" olarak anılıyordu.  

Bülent Ecevit'in ardından bir siyasi partinin genel başkanı daha Giresun'un yeni eniştesi oldu.

CHP’nin geçtiğimiz hafta 38. Olağan Kurultay'da yapılan oylama ile Özgür Özel yeni genel başkanı seçilmişti.

CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel'in eşi Didem Özel'in de Giresun'un Bulancak ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Küçüklü Köyü’nden ve Okay ailesine mensup olan Didem Özel’in ailesinin Giresun’lu olduğu ve her yaz mutlaka Giresun’a geldikleri öğrenildi.

Hasan Efendioğulları sülalesinden olduğu öğrenilen Didem Özel’in Bulancaklı olması nedeniyle Giresun’daki CHP’liler tarafından farklı bir ilgi ve alakayla karşılandı.

CHP Lideri Özgür Özel’in Bulancak ve Giresun’a her yıl mutlaka geldiği, Giresun kültürünü yakından tanıdığı ve yerel siyasetçilerimizle iyi bir diyaloğu olduğu biliniyor.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.