CHP Giresun’da Fuat Köse ile seçime girecek!

SİYASET 06.01.2024 - 19:08, Güncelleme: 06.01.2024 - 19:13 15074+ kez okundu.
 

CHP Giresun’da Fuat Köse ile seçime girecek!

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanlığı tarafından Giresun Belediye Başkanlığı için yapılan ön seçimde üyelerin 667’sinin oyunu alan Fuat Köse CHP’nin Giresun Belediye Başkan Adayı olarak seçildi.
Ön seçim sonrası yapılan açıklamada üyelerin 667’sinin oyunu alan Fuat Köse’nin Giresun Belediye Başkan Adayı olduğu açıklanırken, Köse’ye en yakın oyu 615 oy ile Burak Tolga Bektaşoğlu aldı. Seçim Sonuçları: Burak Bektaşoğlu 615 oy, Umut Elmalı 14 oy, Ayşegül Hotmanoğlu 6 oy, Fuat Köse  667 oy, İsmail Öveç 345 oy,  Mustafa Cem Akar 75 oy, Hasan Akgün 9 oy FUAT KÖSE KİMDİR? 10 Şubat 1973’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Giresun’da tamamladı. Erciyes Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bölümünden mezun oldu. 25 yıldır sektöründe teçhizatlarıyla Doğu Karadeniz Bölgesinde tek olan Atlas Çelik Firmasının işletmecisi olan Köse, ilk siyasi deneyimini 1993 yılında Demokratik Sol Parti Merkez İlçe Yöneticisi olarak yaşadı. 2019 yılından bugüne kadar Giresun Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu. Evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanlığı tarafından Giresun Belediye Başkanlığı için yapılan ön seçimde üyelerin 667’sinin oyunu alan Fuat Köse CHP’nin Giresun Belediye Başkan Adayı olarak seçildi.

Ön seçim sonrası yapılan açıklamada üyelerin 667’sinin oyunu alan Fuat Köse’nin Giresun Belediye Başkan Adayı olduğu açıklanırken, Köse’ye en yakın oyu 615 oy ile Burak Tolga Bektaşoğlu aldı.

Seçim Sonuçları:

Burak Bektaşoğlu 615 oy,

Umut Elmalı 14 oy,

Ayşegül Hotmanoğlu 6 oy,

Fuat Köse  667 oy,

İsmail Öveç 345 oy, 

Mustafa Cem Akar 75 oy,

Hasan Akgün 9 oy

FUAT KÖSE KİMDİR?

10 Şubat 1973’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Giresun’da tamamladı. Erciyes Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bölümünden mezun oldu. 25 yıldır sektöründe teçhizatlarıyla Doğu Karadeniz Bölgesinde tek olan Atlas Çelik Firmasının işletmecisi olan Köse, ilk siyasi deneyimini 1993 yılında Demokratik Sol Parti Merkez İlçe Yöneticisi olarak yaşadı. 2019 yılından bugüne kadar Giresun Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu.

Evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.