Çetiner, projeleri ile geliyor

SİYASET 20.11.2023 - 13:05, Güncelleme: 20.11.2023 - 13:24 4993+ kez okundu.
 

Çetiner, projeleri ile geliyor

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Hayvan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Talat Çetiner, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Piraziz AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
Gazetemizi ziyaret eden Piraziz Belediye Başkan Aday Adayı Talat Çetiner, yepyeni projelerle Piraziz’e heyecan katmak istediğini söyledi. ‘Giresun bir sevda ise Piraziz aşktır’ diye konuşan Başkan Aday Adayı Çetiner, “Halkımıza yeni bir Piraziz inşa etmek, ilçemizin önceliklerini belirleyerek istihdam yaratacak çalışmalarımla doğduğum, büyüdüğüm, küçük ve şirin ilçemizi hep birlikte AK Parti Belediyeciliğiyle buluşturmak ve Piraziz’e hizmet etmek için bende varım diyerek bu hizmet yarışında Pirazizli hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum” dedi. Altyapı ve Ulaşım sorunları ile sosyal belediyecilik çalışmalarına önem vereceğini kaydeden Aday Adayı Talat Çetiner, “Tasarruf ve şeffaflık hassasiyetiyle belediye kaynaklarını hem doğru hem de açık şekilde kullanacağız. Doğrudan insana dokunan hizmetler ile ilçemize değer katacak yöresel ürünlerimize önem veren halkımızın hayat kalitesini yükseltecek yaklaşımlar ve projelerle geliyorum” diye konuştu.
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Hayvan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Talat Çetiner, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Piraziz AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Gazetemizi ziyaret eden Piraziz Belediye Başkan Aday Adayı Talat Çetiner, yepyeni projelerle Piraziz’e heyecan katmak istediğini söyledi. ‘Giresun bir sevda ise Piraziz aşktır’ diye konuşan Başkan Aday Adayı Çetiner, “Halkımıza yeni bir Piraziz inşa etmek, ilçemizin önceliklerini belirleyerek istihdam yaratacak çalışmalarımla doğduğum, büyüdüğüm, küçük ve şirin ilçemizi hep birlikte AK Parti Belediyeciliğiyle buluşturmak ve Piraziz’e hizmet etmek için bende varım diyerek bu hizmet yarışında Pirazizli hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum” dedi.

Altyapı ve Ulaşım sorunları ile sosyal belediyecilik çalışmalarına önem vereceğini kaydeden Aday Adayı Talat Çetiner, “Tasarruf ve şeffaflık hassasiyetiyle belediye kaynaklarını hem doğru hem de açık şekilde kullanacağız. Doğrudan insana dokunan hizmetler ile ilçemize değer katacak yöresel ürünlerimize önem veren halkımızın hayat kalitesini yükseltecek yaklaşımlar ve projelerle geliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.