Çeşitli suçlardan aranan 53 kişi yakalandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 03.04.2024 - 10:11, Güncelleme: 03.04.2024 - 10:17 1879+ kez okundu.
 

Çeşitli suçlardan aranan 53 kişi yakalandı

Kastamonu'da çeşitli suçlardan aranan 53 kişi yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından haklarında yakalama kararı bulunanlara yönelik 25-31 Mart tarihleri arasında çalışma yapıldı. Aralarında hükümlülerin de bulunduğu ve yakalanan 53 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çeşitli suçlardan haklarında 17 yıl 6 ay ila 2 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası olan 7 hükümlü cezaevine gönderildi. Diğerlerinin işlemleri ise sürüyor.  
Kastamonu'da çeşitli suçlardan aranan 53 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından haklarında yakalama kararı bulunanlara yönelik 25-31 Mart tarihleri arasında çalışma yapıldı.

Aralarında hükümlülerin de bulunduğu ve yakalanan 53 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çeşitli suçlardan haklarında 17 yıl 6 ay ila 2 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası olan 7 hükümlü cezaevine gönderildi.

Diğerlerinin işlemleri ise sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.