Canla Başla 180 Yıl! Polis Haftası Resepsiyonu Bulancak’ta Gerçekleşti

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 10.04.2025 - 13:55, Güncelleme: 10.04.2025 - 14:14 3503 kez okundu.
 

Canla Başla 180 Yıl! Polis Haftası Resepsiyonu Bulancak’ta Gerçekleşti

Bulancak’ta 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Bulancak Hükümet Konağı’nda 180. Yıl Resepsiyonu yoğun bir katılım ile gerçekleşti.
Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Bulancak Kaymakamlığı giriş katında bir resepsiyon düzenlendi. 10 Nisan 2025 Perşembe günü saat 12.00’de, Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen programa, ilçe protokolü ve çok sayıda davetli katıldı. Resepsiyona; Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Evren Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, polis teşkilatı mensupları, STK başkanları, muhtarlar, daire amirleri ve diğer protokol üyeleri katılım sağladı. İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Evren Özdemir, resepsiyona katılan konuklara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı; “Bu anlamlı günde polis teşkilatınızı yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim” Ayrıca emekli olmasına rağmen üniformasıyla resepsiyona katılan Bekçi Mehmet Kurt’a da özel olarak teşekkür eden Müdür Özdemir, polis teşkilatının her daim göreve hazır olduğunu vurguladı. Resepsiyonda konuşan Kaymakam Ünal Koç, Türk Polis Teşkilatının 180. yılını kutlayarak, “Emniyet teşkilatımızın 180. yılını kutluyoruz. Emniyet teşkilatı, 180 yıllık köklü bir kurum ama aynı zamanda da çağın gereklerine kendini uydurmuş, bugün dünyanın sayılı polis teşkilatlarından biri. Biz de kendileriyle gurur duyuyoruz. Bulancak adına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Kolluk kuvvetlerimiz ilçemizin her yerinde, her noktasında canla başla çalışıyorlar. Gece gündüz, 7 gün 24 saat görev yapıyorlar, huzuru sağlıyorlar. Vatandaşlarımız 7/24 huzurlu bir şekilde sokağa çıkabiliyorsa, bu emniyetimiz, jandarmamız ve polis güçlerimiz sayesinde oluyor. Ben onlara ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. Resepsiyon kapsamında, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç adına polis memurlarına karanfil takdim edildi. Etkinlik, ikramların sunulması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.
Bulancak’ta 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Bulancak Hükümet Konağı’nda 180. Yıl Resepsiyonu yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Bulancak Kaymakamlığı giriş katında bir resepsiyon düzenlendi.

10 Nisan 2025 Perşembe günü saat 12.00’de, Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen programa, ilçe protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.

Resepsiyona; Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Evren Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, polis teşkilatı mensupları, STK başkanları, muhtarlar, daire amirleri ve diğer protokol üyeleri katılım sağladı.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Evren Özdemir, resepsiyona katılan konuklara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı; “Bu anlamlı günde polis teşkilatınızı yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim”
Ayrıca emekli olmasına rağmen üniformasıyla resepsiyona katılan Bekçi Mehmet Kurt’a da özel olarak teşekkür eden Müdür Özdemir, polis teşkilatının her daim göreve hazır olduğunu vurguladı.

Resepsiyonda konuşan Kaymakam Ünal Koç, Türk Polis Teşkilatının 180. yılını kutlayarak, “Emniyet teşkilatımızın 180. yılını kutluyoruz. Emniyet teşkilatı, 180 yıllık köklü bir kurum ama aynı zamanda da çağın gereklerine kendini uydurmuş, bugün dünyanın sayılı polis teşkilatlarından biri. Biz de kendileriyle gurur duyuyoruz. Bulancak adına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Kolluk kuvvetlerimiz ilçemizin her yerinde, her noktasında canla başla çalışıyorlar. Gece gündüz, 7 gün 24 saat görev yapıyorlar, huzuru sağlıyorlar. Vatandaşlarımız 7/24 huzurlu bir şekilde sokağa çıkabiliyorsa, bu emniyetimiz, jandarmamız ve polis güçlerimiz sayesinde oluyor. Ben onlara ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Resepsiyon kapsamında, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç adına polis memurlarına karanfil takdim edildi. Etkinlik, ikramların sunulması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.