Burak Bektaşoğlu CHP'den Giresun Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı!

SİYASET 05.12.2023 - 15:51, Güncelleme: 05.12.2023 - 15:51 6041+ kez okundu.
 

Burak Bektaşoğlu CHP'den Giresun Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı!

Eczacı Burak Bektaşoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Giresun Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.
Bektaşoğlu’nun CHP Giresun İl Teşkilatı’nda yapmış olduğu adaylık konuşmasında; “Öncelikle CHP’nin ilkelerine bağlı ve bunlardan asla ödün vermeyen CHP’li bir belediye başkanı olacağım. Bu kimliğimizle şehri adalet ve tarafsızlık ilkesiyle yöneteceğiz. Her kese eşit mesafede olacağız. Sizlerin görüşlerine her zaman ihtiyaç duyacağız. Kapısı kapalı bir makamım olmayacak. Makam aracını sadece yaya mesafesinden uzak yerler için kullanacağım. Ben ve arkadaşlarım hep halkımızın içinde halkımızda beraber olacağız. Herkesin ulaşacağı en kolay şekilde ulaşacağı biri olacağım. Şeffaflık, hesap verilebilirlik temel prensibimiz olacak. Giresun Belediyesi’ni halkımızla ve onların temsilcileriyle birlikte yöneteceğiz. Her ay bir gün belediye meclisi toplantılarını halkın katılacağı alanlarda yapacağız. Halkın istemediği hiçbir şey karar haline gelmeyecek. Öncelikle halkın güven duyduğu bir belediyeyi daha ilk günlerimizde yaratacağız. Giresun Belediyesi Halkın belediyesi olacak, belediyeyi halkımızla birlikte yöneteceğiz. Halk belediyeciliği temel ilkemiz olacak. Bütün samimiyetimle söylüyorum: Gönlüm sizlerin, partimizin üyelerinin oylarıyla aday olmaktır. Böyle bir uzlaşıyla adaylaşmak benim için ikinci bir onur olacaktır. Genel merkezimizin de çok titizlikle Giresun’a özel bir çalışma yaptığını, bütün seçeneklerle birlikte düşündüğünü, seçimi kazanmamız için aday adaylarını bütün yönleriyle değerlendirdiğini biliyoruz. Genel başkanımıza ve yönetimine güveniyoruz. Bir kere daha Giresun’dan sesleniyoruz: Önseçim, önseçim, önseçim… Seçimi mutlaka kazanmak zorundayız ve kazanacağız. Halkımız bizi istiyor. Giresun Belediyesi’ni yeniden geri alacağız. Bir Cumhuriyet şehri olan, Cumhuriyet’i kuranların kenti Giresun’a, Osman Ağa’nın makamına Cumhuriyetin 100. Yılında CHP’li bir belediye başkanı çok yakışacak. Bunun için elbirliğine, güç birliğine, ortak akıl birliğine uzlaşıya, kararlılığa birbirimize sarılmaya ihtiyaç var. Ben değil bir başka arkadaşım da aday olsa kendim adaymışım gibi çalışacağım. Muhteşem, güçlü, halka dokunan bir kampanya yürüterek bize oy vermeyenleri de ikna edeceğiz. Genel Başkanımızın dediği gibi sizleri kardeşlik hukukuyla selamlıyor, hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum. Yolumuz açık olsun. Her şey çok güzel olacak.” İfadelerini kullanarak CHP’den Giresun Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
Eczacı Burak Bektaşoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Giresun Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Bektaşoğlu’nun CHP Giresun İl Teşkilatı’nda yapmış olduğu adaylık konuşmasında; “Öncelikle CHP’nin ilkelerine bağlı ve bunlardan asla ödün vermeyen CHP’li bir belediye başkanı olacağım. Bu kimliğimizle şehri adalet ve tarafsızlık ilkesiyle yöneteceğiz. Her kese eşit mesafede olacağız. Sizlerin görüşlerine her zaman ihtiyaç duyacağız. Kapısı kapalı bir makamım olmayacak. Makam aracını sadece yaya mesafesinden uzak yerler için kullanacağım. Ben ve arkadaşlarım hep halkımızın içinde halkımızda beraber olacağız. Herkesin ulaşacağı en kolay şekilde ulaşacağı biri olacağım. Şeffaflık, hesap verilebilirlik temel prensibimiz olacak. Giresun Belediyesi’ni halkımızla ve onların temsilcileriyle birlikte yöneteceğiz. Her ay bir gün belediye meclisi toplantılarını halkın katılacağı alanlarda yapacağız. Halkın istemediği hiçbir şey karar haline gelmeyecek. Öncelikle halkın güven duyduğu bir belediyeyi daha ilk günlerimizde yaratacağız.

Giresun Belediyesi Halkın belediyesi olacak, belediyeyi halkımızla birlikte yöneteceğiz. Halk belediyeciliği temel ilkemiz olacak.

Bütün samimiyetimle söylüyorum: Gönlüm sizlerin, partimizin üyelerinin oylarıyla aday olmaktır. Böyle bir uzlaşıyla adaylaşmak benim için ikinci bir onur olacaktır. Genel merkezimizin de çok titizlikle Giresun’a özel bir çalışma yaptığını, bütün seçeneklerle birlikte düşündüğünü, seçimi kazanmamız için aday adaylarını bütün yönleriyle değerlendirdiğini biliyoruz. Genel başkanımıza ve yönetimine güveniyoruz. Bir kere daha Giresun’dan sesleniyoruz: Önseçim, önseçim, önseçim…

Seçimi mutlaka kazanmak zorundayız ve kazanacağız. Halkımız bizi istiyor. Giresun Belediyesi’ni yeniden geri alacağız. Bir Cumhuriyet şehri olan, Cumhuriyet’i kuranların kenti Giresun’a, Osman Ağa’nın makamına Cumhuriyetin 100. Yılında CHP’li bir belediye başkanı çok yakışacak.

Bunun için elbirliğine, güç birliğine, ortak akıl birliğine uzlaşıya, kararlılığa birbirimize sarılmaya ihtiyaç var. Ben değil bir başka arkadaşım da aday olsa kendim adaymışım gibi çalışacağım. Muhteşem, güçlü, halka dokunan bir kampanya yürüterek bize oy vermeyenleri de ikna edeceğiz.

Genel Başkanımızın dediği gibi sizleri kardeşlik hukukuyla selamlıyor, hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum. Yolumuz açık olsun. Her şey çok güzel olacak.” İfadelerini kullanarak CHP’den Giresun Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.