"Burada Soruları Biz Sorarız" 5 Ocak’ta Sahnede

GÜNDEM 28.12.2023 - 14:45, Güncelleme: 28.12.2023 - 15:01 2182+ kez okundu.
 

"Burada Soruları Biz Sorarız" 5 Ocak’ta Sahnede

Bulancak Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ikinci oyunu olan "Burada Soruları Biz Sorarız" adlı oyun 5 Ocak 2024 tarihinde sahneye çıkacak.
Armağan Meyveci’nin yazdığı oyununun Genel Sanat Yönetmeni ise Salih Yıldız. Oyunda görev alacak oyuncularda: Salih Yıldız, Enes Can Yaşar, Muhammet Emin Armutcu, Barış Bayar, Büşra Yılmaz, Yasemen Koca, Emir Gülenç, Yalçın Nesil, Mine Bulut, Işık müzik: Barış Yüksel. Oyun ile ilgili olarak Bulancak Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Salih Yıldız şunları söyledi: “2022 yılında kurduğumuz Bulancak Belediyesi Şehir Tiyatrosunun bu sene ikinci oyununun çalışmalarını tamamladık. İkinci senemizde ikinci oyunumuz ile seyircilerin karşısına çıkacağız. Yaklaşık 5 ay süren prova sürecinin sonuna geldik. 5 Ocak 2024 tarihinde gala yapacağız. Sonrasında 6-7 Ocak' seyirci ile buluşacağız. Oyunlarımız her hafta Cumartesi-Pazar günleri Bulancak 75.Yıl Tiyatro salonunda oynanacak. Tiyatro severleri oyunumuza bekliyoruz” dedi.  
Bulancak Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ikinci oyunu olan "Burada Soruları Biz Sorarız" adlı oyun 5 Ocak 2024 tarihinde sahneye çıkacak.

Armağan Meyveci’nin yazdığı oyununun Genel Sanat Yönetmeni ise Salih Yıldız. Oyunda görev alacak oyuncularda: Salih Yıldız, Enes Can Yaşar, Muhammet Emin Armutcu, Barış Bayar, Büşra Yılmaz, Yasemen Koca, Emir Gülenç, Yalçın Nesil, Mine Bulut,

Işık müzik: Barış Yüksel.

Oyun ile ilgili olarak Bulancak Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Salih Yıldız şunları söyledi: “2022 yılında kurduğumuz Bulancak Belediyesi Şehir Tiyatrosunun bu sene ikinci oyununun çalışmalarını tamamladık. İkinci senemizde ikinci oyunumuz ile seyircilerin karşısına çıkacağız. Yaklaşık 5 ay süren prova sürecinin sonuna geldik. 5 Ocak 2024 tarihinde gala yapacağız. Sonrasında 6-7 Ocak' seyirci ile buluşacağız. Oyunlarımız her hafta Cumartesi-Pazar günleri Bulancak 75.Yıl Tiyatro salonunda oynanacak. Tiyatro severleri oyunumuza bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.