Bulancak'ta uyuşturucu operasyonu! 13 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 05.06.2024 - 19:11, Güncelleme: 05.06.2024 - 19:18 4155+ kez okundu.
 

Bulancak'ta uyuşturucu operasyonu! 13 kişi gözaltına alındı

Giresun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 13 kişi yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları belirlenen 14 kişinin yakalanması için merkez ve Bulancak ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Adreslerde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca, 24 tabanca fişeği, 1 bıçak, 1 dizüstü bilgisayar, 8 SIM kart ve 6 reçete ele geçirildi. Şüphelilerden 13'ünü gözaltına alan jandarma ekipleri, firari kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.  
Giresun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 13 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları belirlenen 14 kişinin yakalanması için merkez ve Bulancak ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca, 24 tabanca fişeği, 1 bıçak, 1 dizüstü bilgisayar, 8 SIM kart ve 6 reçete ele geçirildi.

Şüphelilerden 13'ünü gözaltına alan jandarma ekipleri, firari kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.