Bulancak'ta Türk Halk Müziği Şöleni!

SANAT 28.04.2024 - 17:39, Güncelleme: 28.04.2024 - 17:39 7421 kez okundu.
 

Bulancak'ta Türk Halk Müziği Şöleni!

Bulancak Halk Eğitim Merkezi Türk Müziği Korosu, Şef Hakan Henden Yönetiminde Muhteşem Bir Konser Sunacak!
Daha önceki konserlerinde de büyük beğeni toplayan Bulancak Halk Eğitim Merkezi Türk Müziği Korosu, 29 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda müzikseverlerle buluşacak. Şef Hakan Henden yönetimindeki koro, Türk Halk Müziğinin en seçkin eserlerini seslendirerek unutulmaz bir konser deneyimi yaşatacak.   Tüm Bulancaklılar Davetli!   Bulancak'ta Türk Halk Müziğini yaşatmaya ve sevdirmeye devam eden koroya bu özel gecede siz de destek olmak ve bu güzel müzik şölenine ortak olmak için bekleniyorsunuz. Konser ücretsiz olup, tüm Bulancaklılar davetlidir.   Etkinlik Detayları:   Tarih: 29 Nisan Pazartesi Saat: 20.00 Yer: Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu Giriş: Ücretsiz   Unutmayın! Bu muhteşem konser kaçırılmaz bir fırsat! Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte Türk müziğinin büyülü dünyasına dalmak için 29 Nisan Pazartesi akşamı 20.00'de Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda yerinizi alın!
Bulancak Halk Eğitim Merkezi Türk Müziği Korosu, Şef Hakan Henden Yönetiminde Muhteşem Bir Konser Sunacak!

Daha önceki konserlerinde de büyük beğeni toplayan Bulancak Halk Eğitim Merkezi Türk Müziği Korosu, 29 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda müzikseverlerle buluşacak. Şef Hakan Henden yönetimindeki koro, Türk Halk Müziğinin en seçkin eserlerini seslendirerek unutulmaz bir konser deneyimi yaşatacak.

 

Tüm Bulancaklılar Davetli!

 

Bulancak'ta Türk Halk Müziğini yaşatmaya ve sevdirmeye devam eden koroya bu özel gecede siz de destek olmak ve bu güzel müzik şölenine ortak olmak için bekleniyorsunuz. Konser ücretsiz olup, tüm Bulancaklılar davetlidir.

 

Etkinlik Detayları:

 

Tarih: 29 Nisan Pazartesi

Saat: 20.00

Yer: Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu

Giriş: Ücretsiz

 

Unutmayın! Bu muhteşem konser kaçırılmaz bir fırsat! Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte Türk müziğinin büyülü dünyasına dalmak için 29 Nisan Pazartesi akşamı 20.00'de Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda yerinizi alın!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.