Bulancak'ta Renkler Buluştu! Resim Sergisi Açıldı!

KÜLTÜR 22.05.2024 - 13:42, Güncelleme: 22.05.2024 - 17:34 7561 kez okundu.
 

Bulancak'ta Renkler Buluştu! Resim Sergisi Açıldı!

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı resim sergisi, sanatseverler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.
Serginin açılış törenine Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve Okul Müdürü Rıfat Özdemir katıldı. Konuklar, kurdele keserek serginin açılışını gerçekleştirdiler. Sergide öğrencilerin farklı teknik ve temalarda hazırladıkları birbirinden güzel eserler yer aldı. Küçük sanatçıların hayal gücünü ve yeteneklerini gözler önüne seren eserler, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Sergiye katılan Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, "Öğrencilerimizin bu kadar güzel eserler üretmesi beni gururlandırıyor. Sanat, çocuklarımızın zihinsel ve duygusal gelişimleri için çok önemli. Bu tür etkinliklerin artması dileğiyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ise "Sanatın her yaştan insana hitap eden bir evrensel dil olduğunu biliyoruz. Öğrencilerimizin bu kadar güzel eserler üretmesi, gelecek nesiller için umut verici. Bu tür etkinliklerin artmasıyla Bulancak'ta sanatın gelişmesine katkıda bulunacağız." diye konuştu.
Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı resim sergisi, sanatseverler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Serginin açılış törenine Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve Okul Müdürü Rıfat Özdemir katıldı. Konuklar, kurdele keserek serginin açılışını gerçekleştirdiler.

Sergide öğrencilerin farklı teknik ve temalarda hazırladıkları birbirinden güzel eserler yer aldı. Küçük sanatçıların hayal gücünü ve yeteneklerini gözler önüne seren eserler, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Sergiye katılan Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, "Öğrencilerimizin bu kadar güzel eserler üretmesi beni gururlandırıyor. Sanat, çocuklarımızın zihinsel ve duygusal gelişimleri için çok önemli. Bu tür etkinliklerin artması dileğiyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ise "Sanatın her yaştan insana hitap eden bir evrensel dil olduğunu biliyoruz. Öğrencilerimizin bu kadar güzel eserler üretmesi, gelecek nesiller için umut verici. Bu tür etkinliklerin artmasıyla Bulancak'ta sanatın gelişmesine katkıda bulunacağız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.