Bulancak'ta Heyecan Verici Atış Yarışması!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 06.06.2024 - 15:33, Güncelleme: 06.06.2024 - 16:10 6719+ kez okundu.
 

Bulancak'ta Heyecan Verici Atış Yarışması!

Bulancak Avcılar, Doğayı Sevenler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Bulancak Kaymakamlığı’nın öncülüğünde ve Bulancak Belediyesi’nin katkılarıyla...
Jandarma'nın 185. Kuruluş Yılı kutlamaları kapsamında heyecan verici bir atış yarışması düzenleniyor. Yarışma, 9 Haziran Pazar günü Bulancak Kovanlık yolu üzeri Salman Köprüsü karşısında bulunan taş ocağı mevkiinde gerçekleşecek. Giresun Valiliği, Bulancak Kaymakamlığı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı izni ile gerçekleşecek atış müsabakaların çekişmeli geçmesi bekleniyor. Tüfeği ve tabancası olan tüm vatandaşlar bu özel yarışmaya davetlidir. Trap, Tek Kurşun ve Tabanca kategorilerinde mücadele edecek olan yarışmacılar, güzel ödüller kazanma şansı yakalayacak. Yarışmaya katılmak için ön kayıt yaptırmanız gerekmiyor. Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, tüm atış severleri bu anlamlı yarışmaya katılmaya davet ediyor.
Bulancak Avcılar, Doğayı Sevenler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Bulancak Kaymakamlığı’nın öncülüğünde ve Bulancak Belediyesi’nin katkılarıyla...

Jandarma'nın 185. Kuruluş Yılı kutlamaları kapsamında heyecan verici bir atış yarışması düzenleniyor. Yarışma, 9 Haziran Pazar günü Bulancak Kovanlık yolu üzeri Salman Köprüsü karşısında bulunan taş ocağı mevkiinde gerçekleşecek. Giresun Valiliği, Bulancak Kaymakamlığı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı izni ile gerçekleşecek atış müsabakaların çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Tüfeği ve tabancası olan tüm vatandaşlar bu özel yarışmaya davetlidir. Trap, Tek Kurşun ve Tabanca kategorilerinde mücadele edecek olan yarışmacılar, güzel ödüller kazanma şansı yakalayacak.

Yarışmaya katılmak için ön kayıt yaptırmanız gerekmiyor.

Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, tüm atış severleri bu anlamlı yarışmaya katılmaya davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.