Bulancak’ta engelliler haftası kutlandı

GÜNDEM 16.05.2024 - 16:37, Güncelleme: 16.05.2024 - 16:37 3394+ kez okundu.
 

Bulancak’ta engelliler haftası kutlandı

Bulancak Şehit Naci Akçay Özel Eğitim Uygulama Okulu I. ve II. Kademe Müdürlüğünce geçtiğimiz Pazartesi günü Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı konferans salonunda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Kutlama Programı gerçekleştirildi.
Programa Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri İsmail Babür, Murat Yavuz ve Recep Celeb İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın  Muhammed Tanrıverdi okul, kurum idarecileri ile STK temsilcileri katıldı. Kapsayıcı eğitim ilke ve amaçları doğrultusunda yapılan programda,  Şehit Naci Akçay Özel Eğitim Uygulama Okulu I. ve II. Kademe ve Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi öğrencilerinin yapmış olduğu müzik gösterisi, kafkas gösterisi, ritim ve dans performansları gerçekleştirildi. Daha sonra El Sanatları ve Resim Sergisinin açılışı ile devam eden program Giresun Üniversitesi Engelsiz Yaşam Topluluğu öğrencilerinin hazırlamış oldukları atölye çalışmaları(yüz boyama, el baskısı, resim boyama, oyun atölyesi, balon atölyesi, palyaço gösterisi) ve öğrencilere oyuncak hediye dağıtımı ile sonlandırıldı.  
Bulancak Şehit Naci Akçay Özel Eğitim Uygulama Okulu I. ve II. Kademe Müdürlüğünce geçtiğimiz Pazartesi günü Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı konferans salonunda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Kutlama Programı gerçekleştirildi.

Programa Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri İsmail Babür, Murat Yavuz ve Recep Celeb İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın  Muhammed Tanrıverdi okul, kurum idarecileri ile STK temsilcileri katıldı.

Kapsayıcı eğitim ilke ve amaçları doğrultusunda yapılan programda,  Şehit Naci Akçay Özel Eğitim Uygulama Okulu I. ve II. Kademe ve Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi öğrencilerinin yapmış olduğu müzik gösterisi, kafkas gösterisi, ritim ve dans performansları gerçekleştirildi. Daha sonra El Sanatları ve Resim Sergisinin açılışı ile devam eden program Giresun Üniversitesi Engelsiz Yaşam Topluluğu öğrencilerinin hazırlamış oldukları atölye çalışmaları(yüz boyama, el baskısı, resim boyama, oyun atölyesi, balon atölyesi, palyaço gösterisi) ve öğrencilere oyuncak hediye dağıtımı ile sonlandırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.