Bulancak'ta Dolandırıcılar İş Başında
Bulancak'ta Dolandırıcılar İş Başında
2 Mart Pazar günü Bulancak'ta yaşayan bir vatandaş, dolandırıcıların hedefi oldu ve banka hesabından 90 bin lira dolandırıcılar tarafından çekildi.
Dolandırıcılar, vatandaşın hesabını ele geçirerek, büyük bir vurgun gerçekleştirdi. İsmini vermek istemeyen mağdur, yaşadığı dolandırıcılık olayını şu şekilde anlattı; “Pazar günü saat 16.31'de telefonuma gelen bir SMS ile dolandırıldığımı fark ettim. Hemen bankamı aradım, ancak konuşma devam ederken yaklaşık 12 dakika daha işlemler devam etmiş. Mesai saati başlayınca ilgili banka ile iletişime geçtim. Sadece itiraz dilekçesi sundum, fakat bankada dolandırılmamla ilgili muhatap bulamadım. Gerekli şikayetlerimi emniyete de yaptım ve bu işin sonuna kadar gideceğim. Umarım kimse bu duruma düşmez”
Yetkililere çağrıda bulunan mağdur, diğer vatandaşların dikkatli olmasını ve benzer bir duruma düşmemeleri için temkinli olmaları gerektiğini belirtti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.