Bulancak'ta bir vatandaş evinde ölü bulundu

VEFAT 08.05.2024 - 20:12, Güncelleme: 08.05.2024 - 20:19 10345 kez okundu.
 

Bulancak'ta bir vatandaş evinde ölü bulundu

Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kişinin evinde cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bulancak Mahallesi Cami Sokak'ta bulunan bir evden gelen ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, evde henüz ismi öğrenilemeyen bir kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. İlk incelemelerde kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kişinin ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor. Yapılacak otopsi sonucunda ölüm nedeninin netlik kazanması bekleniyor. Bulancak'ta evde cansız beden bulunması mahallede büyük üzüntüye neden oldu.
Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kişinin evinde cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bulancak Mahallesi Cami Sokak'ta bulunan bir evden gelen ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, evde henüz ismi öğrenilemeyen bir kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. İlk incelemelerde kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kişinin ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor. Yapılacak otopsi sonucunda ölüm nedeninin netlik kazanması bekleniyor.

Bulancak'ta evde cansız beden bulunması mahallede büyük üzüntüye neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.