Bulancak'ta bir aday daha belirlendi

SİYASET 11.12.2023 - 12:15, Güncelleme: 11.12.2023 - 17:03 8661+ kez okundu.
 

Bulancak'ta bir aday daha belirlendi

Genel Başkanlığını Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi, Bulancak'ta teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı.
Genel Merkez tarafından Bulancak İlçe Başkanlığına Batuhan Hanoğlu getirildiği öğrenildi. 31 Mart Seçimlerinde Belediye Başkanlığı için adaylarını da belirleyen Zafer Partisinde, Bulancak Belediye Başkan Adaylığı için Bulancak'ın sevilen gençlerinden Rıdvan Yavuz ismi açıklandı. Gazetemizi ziyaret eden Zafer Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Rıdvan Yavuz, "Genel Merkezimiz tarafından Bulancak İlçe Başkanlığımıza Batuhan Hanoğlu başkanımız atandı. Kısa sürede Yönetim Kurulu oluşturularak yaptığımız istişareler sonucunda arkadaşlarım şahsımı Belediye Başkan Adaylığına layık gördü. 31 Mart Seçimlerinde Bulancaklı hemşehrilerimizin destekleri ile gençliğin sesini duyararak Bulancak'a hizmet etmek istiyoruz" dedi. Belediye Başkan Adayı Yavuz, 18 Aralık 2023 tarihinde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Bulancaklılarla buluşacağını da sözlerine ekledi.  
Genel Başkanlığını Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi, Bulancak'ta teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı.

Genel Merkez tarafından Bulancak İlçe Başkanlığına Batuhan Hanoğlu getirildiği öğrenildi. 31 Mart Seçimlerinde Belediye Başkanlığı için adaylarını da belirleyen Zafer Partisinde, Bulancak Belediye Başkan Adaylığı için Bulancak'ın sevilen gençlerinden Rıdvan Yavuz ismi açıklandı. Gazetemizi ziyaret eden Zafer Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Rıdvan Yavuz, "Genel Merkezimiz tarafından Bulancak İlçe Başkanlığımıza Batuhan Hanoğlu başkanımız atandı. Kısa sürede Yönetim Kurulu oluşturularak yaptığımız istişareler sonucunda arkadaşlarım şahsımı Belediye Başkan Adaylığına layık gördü. 31 Mart Seçimlerinde Bulancaklı hemşehrilerimizin destekleri ile gençliğin sesini duyararak Bulancak'a hizmet etmek istiyoruz" dedi.
Belediye Başkan Adayı Yavuz, 18 Aralık 2023 tarihinde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Bulancaklılarla buluşacağını da sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.