Bulancak’ta 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkusu

EĞİTİM 23.04.2022 - 14:14, Güncelleme: 23.04.2022 - 16:51 6776+ kez okundu.
 

Bulancak’ta 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bulancak’ta coşku ile kutlandı. 23 Nisan Cumartesi günü Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 10.00’da başlayan bayram programında Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı.
Milli Eğitim Müdürlüğü adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Atatürk anıtına çelenk sundu. Çelenk sunulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile buradaki program bitti. Daha sonra Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu tarafından hazırlanan program okul bahçesinde saat 10.30’da başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile devam eden program İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un günün anlamı ve önemini ifade eden konuşması ile sürdü. Konuşma sonrası okul öğrencilerinin ve öğretmenlerinin birlikte hazırladıkları gösteriler yapıldı. 1. Sınıf öğrencilerinin korosu, anasınıfı öğrencilerinin ront çalışması, yine öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibinin Giresun yöresi oyunları gösterisi, 23 Nisan şiirinin okunması, ilçe genelinde 23 Nisanla ilgili yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alanlara Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tacettin Yenioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut tarafından ödülleri takdim edildi. Daha sonra okul öğrencilerinin Konya yöresi halk oyunları gösterisi, meslekler oratoroyusu gösterisi, şiir ve Giresun yöresi ve zeybek oyunu ile program sona erdi. 23 Nisan Bayram programına İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Jan. Yüzbaşı Öz. Hrk. Tab. Kom. Özkan Çömez, Giresun Ün. Bulancak Kadir Karataş UBYO Müdürü Doç. Dr. Öğ. Üyesi Oktay Karaman, İlçe Müftüsü Cevat Erişti, İlçe Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, İlçe Orman İşletme Müdürü Özkan Çark, Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, Halk Kütüphanesi Müdürü Murat Aybastı, Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım, Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris KASAP, ilçe siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğrenci velileri, vatandaşlar SVT üyeleri de katıldı. 23 Nisan Çocuk Bayramı ilçe genelindeki diğer ilkokullarda da kendi hazırladıkları program ile kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bulancak’ta coşku ile kutlandı. 23 Nisan Cumartesi günü Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 10.00’da başlayan bayram programında Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Atatürk anıtına çelenk sundu. Çelenk sunulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile buradaki program bitti. Daha sonra Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu tarafından hazırlanan program okul bahçesinde saat 10.30’da başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile devam eden program İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un günün anlamı ve önemini ifade eden konuşması ile sürdü. Konuşma sonrası okul öğrencilerinin ve öğretmenlerinin birlikte hazırladıkları gösteriler yapıldı. 1. Sınıf öğrencilerinin korosu, anasınıfı öğrencilerinin ront çalışması, yine öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibinin Giresun yöresi oyunları gösterisi, 23 Nisan şiirinin okunması, ilçe genelinde 23 Nisanla ilgili yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alanlara Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tacettin Yenioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut tarafından ödülleri takdim edildi. Daha sonra okul öğrencilerinin Konya yöresi halk oyunları gösterisi, meslekler oratoroyusu gösterisi, şiir ve Giresun yöresi ve zeybek oyunu ile program sona erdi.

23 Nisan Bayram programına İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Jan. Yüzbaşı Öz. Hrk. Tab. Kom. Özkan Çömez, Giresun Ün. Bulancak Kadir Karataş UBYO Müdürü Doç. Dr. Öğ. Üyesi Oktay Karaman, İlçe Müftüsü Cevat Erişti, İlçe Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, İlçe Orman İşletme Müdürü Özkan Çark, Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, Halk Kütüphanesi Müdürü Murat Aybastı, Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım, Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris KASAP, ilçe siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğrenci velileri, vatandaşlar SVT üyeleri de katıldı. 23 Nisan Çocuk Bayramı ilçe genelindeki diğer ilkokullarda da kendi hazırladıkları program ile kutlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.