Bulancaksporlu Tolga Şahin'den Yürekleri Dağlayan Vefa!

SPOR (YH) - www.yildizhaber.com.tr | 28.04.2025 - 09:19, Güncelleme: 28.04.2025 - 09:19 7050 kez okundu.
 

Bulancaksporlu Tolga Şahin'den Yürekleri Dağlayan Vefa!

1926 Bulancakspor’un başarılı oyuncusu Tolga Şahin, takımın elde ettiği şampiyonluk sevincini unutulmaz bir vefa örneğiyle taçlandırdı.
Tüm takım arkadaşları kutlamalara şampiyonluk tişörtleriyle katılırken, Tolga Şahin, 2023’te yaşanan asrın felaketinde kaybettiği futbolcu arkadaşlarının fotoğraflarının yer aldığı özel bir tişörtle sahaya çıktı. Şampiyonluk sevincini, depremde hayatını kaybeden eski takım arkadaşlarına adayan Şahin, "Bu zafer hep birlikte kazanıldı. Bazı yol arkadaşlarımız artık bedenen aramızda olmasalar da, her zaman kalbimizde yaşamaya devam ediyorlar." diyerek duygulandırdı. Bulancakspor Kulübü de Tolga Şahin’in bu anlamlı duruşuna kayıtsız kalmayarak, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, aynı acı olayda hayatını kaybeden hemşehrimiz Saruhan Bolat’ı da andı. Paylaşımda, "Onu ve tüm kaybettiklerimizi rahmetle, özlemle ve dualarla anıyoruz. Bu sadece bir şampiyonluk değil; vefa, yoldaşlık ve yürek işidir." ifadelerine yer verildi. Tolga Şahin’in bu unutulmaz hareketi, futbol camiasında ve taraftarlar arasında büyük takdir topladı.  
1926 Bulancakspor’un başarılı oyuncusu Tolga Şahin, takımın elde ettiği şampiyonluk sevincini unutulmaz bir vefa örneğiyle taçlandırdı.

Tüm takım arkadaşları kutlamalara şampiyonluk tişörtleriyle katılırken, Tolga Şahin, 2023’te yaşanan asrın felaketinde kaybettiği futbolcu arkadaşlarının fotoğraflarının yer aldığı özel bir tişörtle sahaya çıktı.

Şampiyonluk sevincini, depremde hayatını kaybeden eski takım arkadaşlarına adayan Şahin, "Bu zafer hep birlikte kazanıldı. Bazı yol arkadaşlarımız artık bedenen aramızda olmasalar da, her zaman kalbimizde yaşamaya devam ediyorlar." diyerek duygulandırdı.

Bulancakspor Kulübü de Tolga Şahin’in bu anlamlı duruşuna kayıtsız kalmayarak, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, aynı acı olayda hayatını kaybeden hemşehrimiz Saruhan Bolat’ı da andı. Paylaşımda, "Onu ve tüm kaybettiklerimizi rahmetle, özlemle ve dualarla anıyoruz. Bu sadece bir şampiyonluk değil; vefa, yoldaşlık ve yürek işidir." ifadelerine yer verildi.

Tolga Şahin’in bu unutulmaz hareketi, futbol camiasında ve taraftarlar arasında büyük takdir topladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.