Bulancaklı iş insanı Yakup Özen, İstanbul BBP Başkan Yardımcısı oldu

SİYASET 10.10.2023 - 18:12, Güncelleme: 10.10.2023 - 18:15 19415+ kez okundu.
 

Bulancaklı iş insanı Yakup Özen, İstanbul BBP Başkan Yardımcısı oldu

Bulancak doğumlu iş insanı Yakup Özen, İstanbul Büyük Birlik Partisi Başkan Yardımcısı oldu.
BBP 14. İstanbul İl Kongresi, Genel Başkan Mustafa Destici ve tüm ilçe teşkilat yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla 24 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşti. İstanbul Sarıyer Karadeniz Vakfı İbrahim Cevahir Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kongrede, mevcut başkan Dursun Çağlayan yeniden il başkanlığına seçildi. Kongreye tek liste ile giren İstanbul İl Başkanı Çağlayan, yol arkadaşlığı yapacağı yeni ekibini belirledi. Güçlü bir katılım ve yüksek bir coşku ile gerçekleşen kongrede seçilen yeni yönetim 25 Eylül 2023 tarihi itibariyle göreve başladı. Kongrede BBP İstanbul il başkanlığı yönetim kurulu üyesi Yakup Özen, İş dünyasından sorumlu il başkan yardımcısı seçildi. Tekstil sektöründe şirket sahibi olan iş insanı Yakup Özen, Batman ve Diyarbakır’da bulunan fabrikaları sayesinde devletin üretim alanına katkı sağlıyor. Kongrenin ardından yaptığı açıklamada BBP'sinin kurulduğu günden beri siyasetindeki kalıpları yıkmayı, dürüst ve ilkeli bir siyasal hareket niteliği kazanmayı arzulayan bir oluşum olduğunun altını çizen Özen konuşmasına şöyle devam etti: "Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile beraber 99 vatan ve millet sevdalısının kurduğu BBP’den devraldığımız bayrağı gururla taşımaya, partinin yola çıkış amaçlarından sapmadan ilkeli ve dürüst bir siyaset yapmaya. Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin öncülüğünde yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Her sokağı, her mahallesi bir kültür mirası olan İstanbul, bizim için çok değerli. Doğru yolda olanların yanında yer alacağımıza söz vererek, bu şehrin kıymetli halkına hizmet etmekten onur duyacağız." 1982 Bulancak doğumlu iş insanı Yakup Özen, başta genel başkan Mustafa Destici olmak üzere kongreye katılan, organizasyonda emeği geçen herkese ve tüm partililere teşekkür ederek BBP,'sini daha da yükseltmek için çalışmaları hızlandıracaklarını belirtti.
Bulancak doğumlu iş insanı Yakup Özen, İstanbul Büyük Birlik Partisi Başkan Yardımcısı oldu.

BBP 14. İstanbul İl Kongresi, Genel Başkan Mustafa Destici ve tüm ilçe teşkilat yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla 24 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşti. İstanbul Sarıyer Karadeniz Vakfı İbrahim Cevahir Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kongrede, mevcut başkan Dursun Çağlayan yeniden il başkanlığına seçildi. Kongreye tek liste ile giren İstanbul İl Başkanı Çağlayan, yol arkadaşlığı yapacağı yeni ekibini belirledi. Güçlü bir katılım ve yüksek bir coşku ile gerçekleşen kongrede seçilen yeni yönetim 25 Eylül 2023 tarihi itibariyle göreve başladı.

Kongrede BBP İstanbul il başkanlığı yönetim kurulu üyesi Yakup Özen, İş dünyasından sorumlu il başkan yardımcısı seçildi.

Tekstil sektöründe şirket sahibi olan iş insanı Yakup Özen, Batman ve Diyarbakır’da bulunan fabrikaları sayesinde devletin üretim alanına katkı sağlıyor.

Kongrenin ardından yaptığı açıklamada BBP'sinin kurulduğu günden beri siyasetindeki kalıpları yıkmayı, dürüst ve ilkeli bir siyasal hareket niteliği kazanmayı arzulayan bir oluşum olduğunun altını çizen Özen konuşmasına şöyle devam etti:

"Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile beraber 99 vatan ve millet sevdalısının kurduğu BBP’den devraldığımız bayrağı gururla taşımaya, partinin yola çıkış amaçlarından sapmadan ilkeli ve dürüst bir siyaset yapmaya. Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin öncülüğünde yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Her sokağı, her mahallesi bir kültür mirası olan İstanbul, bizim için çok değerli. Doğru yolda olanların yanında yer alacağımıza söz vererek, bu şehrin kıymetli halkına hizmet etmekten onur duyacağız."

1982 Bulancak doğumlu iş insanı Yakup Özen, başta genel başkan Mustafa Destici olmak üzere kongreye katılan, organizasyonda emeği geçen herkese ve tüm partililere teşekkür ederek BBP,'sini daha da yükseltmek için çalışmaları hızlandıracaklarını belirtti.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.