Bulancaklı Dikmen’den, Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Büyük Başarı
Bulancaklı Dikmen’den, Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Büyük Başarı
2025 yılı Türkiye Ahmet Enünlü Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Giresun’u başarıyla temsil eden Barış Kahraman Dikmen, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye üçüncüsü oldu.
Yalova’da düzenlenen şampiyonada podyuma çıkan Dikmen, elde ettiği dereceyle ilçe halkına büyük gurur yaşattı.
Bulancak’ın tanınmış isimlerinden Serkan Dikmen’in oğlu olan 22 yaşındaki Barış Kahraman Dikmen, Bulancak “Gym Bebek” fitness salonunda 5 yıl süren disiplinli antrenman sürecinin ardından çıktığı ilk büyük yarışmada dikkatleri üzerine çekti. Antrenörü Tolgahan Yeşiltepe ile birlikte kazandıkları kupayı Bulancak’a getirerek, ilçeye spor alanında önemli bir başarı kazandırdılar.
Dikmen, şampiyona sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Çok çalıştım, çok emek verdim. Üçüncülük güzel ama hedefim daha büyük. Önümüzdeki yarışmalarda Türkiye şampiyonu olup milli takıma girmeyi amaçlıyorum. Bu daha başlangıç."
Vücut geliştirme sporuna olan ilgisi ve disipliniyle genç sporculara örnek olan Barış Kahraman Dikmen, Bulancak’ta sporun gelişmesine katkı sağlayan önemli isimlerden biri haline geldi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.