Bulancak Vestel Bayi Açıldı!

YAŞAM 13.02.2024 - 14:56, Güncelleme: 13.02.2024 - 15:03 9296+ kez okundu.
 

Bulancak Vestel Bayi Açıldı!

Beyaz Eşya Sektörümde 35 Yıllık deneyime sahip olan Uzun DTM Şirketi, 8. Şubesini Bulancak’ta açtı.
Bulancaklı vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için şehrimizde 2 katlı Vestel Showroom Mağazası açan Ahmet Uzun, geniş ürün gamıyla müşterilerini ağırlamaya başladı. Vestel Showroom Bulancak Müdürü Ahmet Demirci, “Bulancaklı halkına daha iyi hizmet vermek adına 2. Katlı mağazamızda müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Sektördeki 35 yıllık deneyimi ve konforu Bulancaklı vatandaşlara sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Beyaz Eşya Sektörümde 35 Yıllık deneyime sahip olan Uzun DTM Şirketi, 8. Şubesini Bulancak’ta açtı.

Bulancaklı vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için şehrimizde 2 katlı Vestel Showroom Mağazası açan Ahmet Uzun, geniş ürün gamıyla müşterilerini ağırlamaya başladı.

Vestel Showroom Bulancak Müdürü Ahmet Demirci, “Bulancaklı halkına daha iyi hizmet vermek adına 2. Katlı mağazamızda müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Sektördeki 35 yıllık deneyimi ve konforu Bulancaklı vatandaşlara sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.