Bulancak İnovasyon Merkezi (BİNOM) Güzelleşiyor

EĞİTİM 22.03.2023 - 22:11, Güncelleme: 22.03.2023 - 22:11 6611+ kez okundu.
 

Bulancak İnovasyon Merkezi (BİNOM) Güzelleşiyor

Bulancak İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından DOKAP destekleriyle hayata geçirilen BİNOM’da faaliyetler başladı.
Halk Eğitim Merkezi desteği ile bugüne kadar TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Ortaokulu Dalına Hazırlık, C+ Programlama Dili, Artırılmış Gerçeklik, Siber Güvenlik, WEB Yazılımı, Uzay Fotoğrafçılığı, Robotik ve Kodlama, Bilgisayarlı İngilizce, Gastronomi,  Tarım Teknolojileri, Permakültür ve Drone Atölyeleri açıldı. Açılan kurslara öğrenciler yoğun ilgi gösteriyorlar. BİNOM’un peyzaj çalışmalarına destek Bulancak Orman İşletme Müdürlüğünden geldi. Müdürlük tarafından temin edilen çeşitli fidanlar  Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Orman İşletme Müdürü Özkan Çark, Bulancak Orman İşletme şefi Gözde Kübra İhtiyaroğlu, Bulancak Orman İşletme çalışanları ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü memurlarının çalışmaları ile toprakla buluştu. Her geçen gün daha da güzelleşen BİNOM, bölgeye tarım teknolojileri alanında çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.
Bulancak İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından DOKAP destekleriyle hayata geçirilen BİNOM’da faaliyetler başladı.

Halk Eğitim Merkezi desteği ile bugüne kadar TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Ortaokulu Dalına Hazırlık, C+ Programlama Dili, Artırılmış Gerçeklik, Siber Güvenlik, WEB Yazılımı, Uzay Fotoğrafçılığı, Robotik ve Kodlama, Bilgisayarlı İngilizce, Gastronomi,  Tarım Teknolojileri, Permakültür ve Drone Atölyeleri açıldı. Açılan kurslara öğrenciler yoğun ilgi gösteriyorlar.

BİNOM’un peyzaj çalışmalarına destek Bulancak Orman İşletme Müdürlüğünden geldi. Müdürlük tarafından temin edilen çeşitli fidanlar  Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Orman İşletme Müdürü Özkan Çark, Bulancak Orman İşletme şefi Gözde Kübra İhtiyaroğlu, Bulancak Orman İşletme çalışanları ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü memurlarının çalışmaları ile toprakla buluştu.

Her geçen gün daha da güzelleşen BİNOM, bölgeye tarım teknolojileri alanında çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.