'Bulancak için elimden geleni yapacağım'

SİYASET 08.12.2023 - 20:45, Güncelleme: 08.12.2023 - 20:47 7558+ kez okundu.
 

'Bulancak için elimden geleni yapacağım'

Yıldız Haber Seçimin Nabzı 15. Bölüm programının konuğu AK Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Muhammet Aksu oldu.
Yıldız Haber Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'ın moderatörlüğünde gerçekleşen Seçimin Nabzı programının 15. Bölümünde AK Parti’den Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Muhammet Aksu, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’ın sorularını yanıtladı. Başkan Aday Adayı Aksu, Başkan adayı seçilmesi takdirde Bulancak için elinden geleni yapacağını, 7'den 70'e herkesin istek ve önerilerini dikkate alarak yaşanabilir bir Bulancak için çalışacağını söyledi.
Yıldız Haber Seçimin Nabzı 15. Bölüm programının konuğu AK Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Muhammet Aksu oldu.

Yıldız Haber Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'ın moderatörlüğünde gerçekleşen Seçimin Nabzı programının 15. Bölümünde AK Parti’den Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Muhammet Aksu, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’ın sorularını yanıtladı.

Başkan Aday Adayı Aksu, Başkan adayı seçilmesi takdirde Bulancak için elinden geleni yapacağını, 7'den 70'e herkesin istek ve önerilerini dikkate alarak yaşanabilir bir Bulancak için çalışacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.