Bulancak Gezginler 28'den Başkan Sıbıç'a ziyaret

GÜNDEM 09.05.2024 - 15:34, Güncelleme: 09.05.2024 - 15:34 1808 kez okundu.
 

Bulancak Gezginler 28'den Başkan Sıbıç'a ziyaret

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Motosiklet Tutkunlarının Anlamlı Ziyaretine Ev Sahipliği Yaptı
Bulancak Gezginler 28 Motosiklet Derneği üyeleri, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı ziyaret ederek önemli bir buluşmaya imza attı. Ziyaret kapsamında Dernek Başkanı Ömür Akkaya, Bulancak'ta motosiklet sporunun gelişimine katkıda bulunmak için verdikleri çabalardan bahsederek, "Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür etmek ve birlikte hareket etme konusunda istişarelerde bulunmak için buradayız" şeklinde konuştu. Bu anlamlı ziyaret, motosiklet tutkunlarının ve yerel yönetimin işbirliği ve dayanışma ruhunu yansıtması bakımından önem taşıyor.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Motosiklet Tutkunlarının Anlamlı Ziyaretine Ev Sahipliği Yaptı

Bulancak Gezginler 28 Motosiklet Derneği üyeleri, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı ziyaret ederek önemli bir buluşmaya imza attı. Ziyaret kapsamında Dernek Başkanı Ömür Akkaya, Bulancak'ta motosiklet sporunun gelişimine katkıda bulunmak için verdikleri çabalardan bahsederek, "Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür etmek ve birlikte hareket etme konusunda istişarelerde bulunmak için buradayız" şeklinde konuştu.

Bu anlamlı ziyaret, motosiklet tutkunlarının ve yerel yönetimin işbirliği ve dayanışma ruhunu yansıtması bakımından önem taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.