Bulancak Fen Lisesi emeğinin karşılığını aldı… büyük başarı!

EĞİTİM 25.07.2023 - 10:48, Güncelleme: 25.07.2023 - 10:48 10962+ kez okundu.
 

Bulancak Fen Lisesi emeğinin karşılığını aldı… büyük başarı!

2022- 2023 Eğitim öğretim yılında Bulancak Fen Lisesi’nden mezun olan 55 öğrencinin 20’si Türkiye sıralamasında ilk 22bine girerek okul ve Bulancak tarihinin en büyük başarısını yakaladı.
Bulancak Fen Lisesi öğrencileri TYT ve AYT sınavlarında; Sayısal puan türünde ilk 20bine 13 öğrenci, TM puan türünde 7, TYT puan türünde 11 öğrencisiyle ilk 25 bine girdi. 1 öğrenci ise YDİL puan türünde 23 bin sıralaması yaptı. Konu ile ilgili açıklama yapan Bulancak Fen Lisesi Müdürü Coşkun Göktekin, “Elde edilmiş bu başarı Bulancak’ın başarısıdır, öğrenci ve öğretmenlerimizin başarısıdır, okul idarecilerimizin başarısıdır. Bu öğrencilerimizi bizler geçen Temmuz ayında yatılı yaz kampına aldık ve sıkı bir YKS çalışması yaptık. Öğretmenlerimiz gece nöbete kalarak öğrencilerimizle bire bir ilgilendiler. Gerektiği zamanlarda ekstradan pansiyonda ek ders yaptılar. Öğretmenlerimiz yaz tatilinden feragat ederek öğrencilerimizi yetiştirmek için büyük fedakârlık örneği gösterdiler. Bu yıl da gelecek sene mezun olacak öğrencilerimiz için aynı yaz kampını yapıyoruz. İnşallah gelecek yıllarda başarımız katlanarak artacaktır.” Sözleriyle başarıya nasıl ulaştıklarını dile getirdi. Sözlerine devam eden Göktekin, “ Bu seneki sonuçlarla göre öğrencilerimizin tercihine bağlı olarak 13 Tıp Fakültesi, 6 Diş Hekimliği ve Eczacılık, 7 Hukuk Fakültesi kazanabiliyorlar. Başta eğitim öğretim faaliyetlerinde her daim destek olan Sayın Kaymakamımız Ünal Koç’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut’a şükranlarımı sunuyorum. Başarıda emeği geçen idareci, öğretmen ve okul personelimize teşekkür ediyorum. Başarının asıl mimarı olan öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum. Okulumuzu tercih ettikleri için öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. Okulumuza yeni yerleşen öğrencilerimize de hoş geldiniz diyor, okulumuzu tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” Diyerek Bulancak Fen Lisesi öğrencilerinin bu büyük başarısında emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu ve yeni kayıt olacak öğrencilere ise hoş geldin diyerek elde ettikleri başarıyı devam ettirmek için çalışacaklarını belirtti.
2022- 2023 Eğitim öğretim yılında Bulancak Fen Lisesi’nden mezun olan 55 öğrencinin 20’si Türkiye sıralamasında ilk 22bine girerek okul ve Bulancak tarihinin en büyük başarısını yakaladı.

Bulancak Fen Lisesi öğrencileri TYT ve AYT sınavlarında; Sayısal puan türünde ilk 20bine 13 öğrenci, TM puan türünde 7, TYT puan türünde 11 öğrencisiyle ilk 25 bine girdi. 1 öğrenci ise YDİL puan türünde 23 bin sıralaması yaptı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bulancak Fen Lisesi Müdürü Coşkun Göktekin, “Elde edilmiş bu başarı Bulancak’ın başarısıdır, öğrenci ve öğretmenlerimizin başarısıdır, okul idarecilerimizin başarısıdır. Bu öğrencilerimizi bizler geçen Temmuz ayında yatılı yaz kampına aldık ve sıkı bir YKS çalışması yaptık. Öğretmenlerimiz gece nöbete kalarak öğrencilerimizle bire bir ilgilendiler. Gerektiği zamanlarda ekstradan pansiyonda ek ders yaptılar. Öğretmenlerimiz yaz tatilinden feragat ederek öğrencilerimizi yetiştirmek için büyük fedakârlık örneği gösterdiler. Bu yıl da gelecek sene mezun olacak öğrencilerimiz için aynı yaz kampını yapıyoruz. İnşallah gelecek yıllarda başarımız katlanarak artacaktır.” Sözleriyle başarıya nasıl ulaştıklarını dile getirdi.

Sözlerine devam eden Göktekin, “ Bu seneki sonuçlarla göre öğrencilerimizin tercihine bağlı olarak 13 Tıp Fakültesi, 6 Diş Hekimliği ve Eczacılık, 7 Hukuk Fakültesi kazanabiliyorlar. Başta eğitim öğretim faaliyetlerinde her daim destek olan Sayın Kaymakamımız Ünal Koç’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut’a şükranlarımı sunuyorum. Başarıda emeği geçen idareci, öğretmen ve okul personelimize teşekkür ediyorum. Başarının asıl mimarı olan öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum. Okulumuzu tercih ettikleri için öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. Okulumuza yeni yerleşen öğrencilerimize de hoş geldiniz diyor, okulumuzu tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” Diyerek Bulancak Fen Lisesi öğrencilerinin bu büyük başarısında emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu ve yeni kayıt olacak öğrencilere ise hoş geldin diyerek elde ettikleri başarıyı devam ettirmek için çalışacaklarını belirtti.



Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.