Bulancak Emniyetinin Maskotu Miço hayatını kaybetti

YAŞAM 03.02.2024 - 17:52, Güncelleme: 03.02.2024 - 17:52 7422+ kez okundu.
 

Bulancak Emniyetinin Maskotu Miço hayatını kaybetti

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bakıp büyüttüğü köpek Miço sevenlerini üzdü.
İlçe emniyet müdürlüğü personelleri tarafından sosyal medyada sık sık paylaşılan ve vatandaşların sevgisini kazanan maskot köpek 'Miço', yaşlılığa bağlı olarak hayatını kaybetti. Emniyet personeli tarafından sevgiyle beslenen ve bakılan miço, zamanla emniyetin maskotu haline gelmişti. Miço'nun vefatı, emniyet personelini ve hayvanseverleri derinden üzdü. Miço, emniyet personelinin yanı sıra Bulancak halkı tarafından da tanınıyordu. Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri Miço için bir veda mesajı yayınladı ‘Maskotumuz Miço'yu kaybettik. Uzun yıllardır karakolumuzun önünde bizimle beraber nöbet tutan, bizlerle gece gündüz devriye atan Miço’nun ölümü bizleri derinden üzmüştür. Seni çok özleyeceğiz Miço’ ifadeleri kullanıldı.
Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bakıp büyüttüğü köpek Miço sevenlerini üzdü.

İlçe emniyet müdürlüğü personelleri tarafından sosyal medyada sık sık paylaşılan ve vatandaşların sevgisini kazanan maskot köpek 'Miço', yaşlılığa bağlı olarak hayatını kaybetti.

Emniyet personeli tarafından sevgiyle beslenen ve bakılan miço, zamanla emniyetin maskotu haline gelmişti.

Miço'nun vefatı, emniyet personelini ve hayvanseverleri derinden üzdü. Miço, emniyet personelinin yanı sıra Bulancak halkı tarafından da tanınıyordu.

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri Miço için bir veda mesajı yayınladı ‘Maskotumuz Miço'yu kaybettik. Uzun yıllardır karakolumuzun önünde bizimle beraber nöbet tutan, bizlerle gece gündüz devriye atan Miço’nun ölümü bizleri derinden üzmüştür. Seni çok özleyeceğiz Miço’ ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.