Bulancak Çocuklarına Unutulmaz Bir 23 Nisan Yaşattı!

GÜNDEM 23.04.2024 - 17:03, Güncelleme: 23.04.2024 - 22:34 3631 kez okundu.
 

Bulancak Çocuklarına Unutulmaz Bir 23 Nisan Yaşattı!

Bulancak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkulu kutlamalarla geçirdi.
Yıllar sonra ilk defa bu kadar kapsamlı bir şekilde düzenlenen etkinlik, hem Bulancaklı çocuklara hem de vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı. Yeni Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın ev sahipliğinde eğlence dolu bir gün! Bulancak'ın yeni Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın ev sahipliğinde hazırlanan etkinlikler, 23 Nisan Salı günü saat 17:00'de Cezaevi Mevkii'nde kortej yürüyüşü ile başladı. Coşkulu kalabalığın ve çocukların katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti. Cumhuriyet Meydanı'nda Coşku doruğa çıktı! Cumhuriyet Meydanı'na ulaşan kalabalığı, Başkan Necmi Sıbıç coşkulu bir konuşmayla selamladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemini vurgulayan Başkan Sıbıç, "Atatürk'ümüzün çocuklara armağan ettiği bu özel günü en güzel şekilde kutluyoruz" dedi. Animasyondan Konsere Eğlence Duraksız devam etti Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden kutlamalar, birbirinden eğlenceli programlarla renklendi. Animasyon gösterisi, gölge oyununun ardından havai fişek gösterisi ile devam eden etkinlikler, Onur ve Songül Yılmaz konseri ve Yahya Altun konseri ile tamamlandı. Yahya Altun’un konseri esnasında sahneye çıkan Başkan Sıbıç, Yahya Altun ile birlikte ‘Leylim Ley’ türküsüne eşlik ederek vatandaşlardan büyük alkış aldı. ‘Seni Seviyorum Bulancak’ Daha sonra vatandaşlara ‘Seni Seviyorum Bulancak’ diye seslenen Başkan Sıbıç, “Ben Bulancak’ı seviyorum. Bugün Bulancak’a bu coşkuyu yaşatan, Bulancak’ta bugün bu bayram kutlamasının hep birlikte olmasının tek mimarı sizlersiniz. Siz bizlere bu yetkiyi verdiniz, bizde sizin vermiş olduğunuz bu yetki doğrultusunda, sizlerle beraber birlikteyiz, bir aradayız.  Ve birlikteliğimiz her zaman devam edecek. Bu akşam göstermiş olduğunuz ilgi alakaya çok teşekkür ediyorum” dedi. Sözlerine geçtiğimiz hafta gerçekleşen kuyumcu soygununda gasp edilen aracın tekerini kesen Taner Karabaş’ı sahneye davet ederek, kendisine teşekkür etti. Bulancaklı Çocuklardan Mutluluk Tepkileri Etkinliğe katılan çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirdiler. Bulancak'ta bu kadar kapsamlı bir 23 Nisan kutlamasının uzun yıllardan bu yana ilk defa gerçekleştirilmesine sevinen çocuklar, Başkan Necmi Sıbıç'a da teşekkürlerini ilettiler. Bulancak'ta 23 Nisan Geleneği Yeniden Canlandı Bulancak'ta yıllar sonra ilk defa bu kadar kapsamlı bir şekilde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, büyük ilgi gördü. Etkinlik, Bulancak'ta 23 Nisan geleneğinin yeniden canlanmasına vesile oldu. Videoyu izlemek için tıklayınız...
Bulancak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkulu kutlamalarla geçirdi.

Yıllar sonra ilk defa bu kadar kapsamlı bir şekilde düzenlenen etkinlik, hem Bulancaklı çocuklara hem de vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı.

Yeni Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın ev sahipliğinde eğlence dolu bir gün!

Bulancak'ın yeni Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın ev sahipliğinde hazırlanan etkinlikler, 23 Nisan Salı günü saat 17:00'de Cezaevi Mevkii'nde kortej yürüyüşü ile başladı. Coşkulu kalabalığın ve çocukların katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda Coşku doruğa çıktı!

Cumhuriyet Meydanı'na ulaşan kalabalığı, Başkan Necmi Sıbıç coşkulu bir konuşmayla selamladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemini vurgulayan Başkan Sıbıç, "Atatürk'ümüzün çocuklara armağan ettiği bu özel günü en güzel şekilde kutluyoruz" dedi.

Animasyondan Konsere Eğlence Duraksız devam etti

Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden kutlamalar, birbirinden eğlenceli programlarla renklendi. Animasyon gösterisi, gölge oyununun ardından havai fişek gösterisi ile devam eden etkinlikler, Onur ve Songül Yılmaz konseri ve Yahya Altun konseri ile tamamlandı.

Yahya Altun’un konseri esnasında sahneye çıkan Başkan Sıbıç, Yahya Altun ile birlikte ‘Leylim Ley’ türküsüne eşlik ederek vatandaşlardan büyük alkış aldı.

‘Seni Seviyorum Bulancak’

Daha sonra vatandaşlara ‘Seni Seviyorum Bulancak’ diye seslenen Başkan Sıbıç, “Ben Bulancak’ı seviyorum. Bugün Bulancak’a bu coşkuyu yaşatan, Bulancak’ta bugün bu bayram kutlamasının hep birlikte olmasının tek mimarı sizlersiniz. Siz bizlere bu yetkiyi verdiniz, bizde sizin vermiş olduğunuz bu yetki doğrultusunda, sizlerle beraber birlikteyiz, bir aradayız.  Ve birlikteliğimiz her zaman devam edecek. Bu akşam göstermiş olduğunuz ilgi alakaya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sözlerine geçtiğimiz hafta gerçekleşen kuyumcu soygununda gasp edilen aracın tekerini kesen Taner Karabaş’ı sahneye davet ederek, kendisine teşekkür etti.

Bulancaklı Çocuklardan Mutluluk Tepkileri

Etkinliğe katılan çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirdiler. Bulancak'ta bu kadar kapsamlı bir 23 Nisan kutlamasının uzun yıllardan bu yana ilk defa gerçekleştirilmesine sevinen çocuklar, Başkan Necmi Sıbıç'a da teşekkürlerini ilettiler.

Bulancak'ta 23 Nisan Geleneği Yeniden Canlandı

Bulancak'ta yıllar sonra ilk defa bu kadar kapsamlı bir şekilde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, büyük ilgi gördü. Etkinlik, Bulancak'ta 23 Nisan geleneğinin yeniden canlanmasına vesile oldu.

Videoyu izlemek için tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.