BUFED’in ‘Okuduğunu Yaz Kitap Okuma’ yarışması yeniden başlıyor

EĞİTİM 17.10.2023 - 18:34, Güncelleme: 17.10.2023 - 18:34 15356+ kez okundu.
 

BUFED’in ‘Okuduğunu Yaz Kitap Okuma’ yarışması yeniden başlıyor

Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı Sezgin Karataş, Giresun ve Bulancak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Bulancak’ta yapılması planlanan etkinliklerle ilgili Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ile görüşen Başkan Karataş, “Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız ilki büyük ses getiren ‘Okuduğunu Yaz Kitap Okuma Yarışması’ ile ilgili Sayın Valimize bilgi aktardık. Kaymakamımız Ünal Koç beyin direktifleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından oluşturulan komisyon ile yaptığımız toplantıda da yarışmanın şartları ve genel hatlarını oluşturduk. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa hareket edeceğimiz bu yarışmanın finalini okul dönemi sonunda Bulancak’ta gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı ve öğrencilerimizi sosyal medyada şartlarını ilan edeceğimiz yarışmamızı takip etmeye davet ediyorum” dedi.
Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı Sezgin Karataş, Giresun ve Bulancak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bulancak’ta yapılması planlanan etkinliklerle ilgili Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ile görüşen Başkan Karataş, “Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız ilki büyük ses getiren ‘ Okuduğunu Yaz Kitap Okuma Yarışması’ ile ilgili Sayın Valimize bilgi aktardık. Kaymakamımız Ünal Koç beyin direktifleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından oluşturulan komisyon ile yaptığımız toplantıda da yarışmanın şartları ve genel hatlarını oluşturduk. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa hareket edeceğimiz bu yarışmanın finalini okul dönemi sonunda Bulancak’ta gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı ve öğrencilerimizi sosyal medyada şartlarını ilan edeceğimiz yarışmamızı takip etmeye davet ediyorum” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.