Bolu'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 14.09.2023 - 11:27, Güncelleme: 14.09.2023 - 11:37 4322+ kez okundu.
 

Bolu'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

Bolu'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.
Mengen ilçesinden Kıyaslar köyü istikametine seyreden Okan Ceylan'ın kullandığı 14 ACA 968 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen A.Y. yönetimindeki 67 SC 272 plakalı minibüsle çarpıştı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık personeli, yaptığı incelemede motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma karakolunda ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen minibüs sürücüsü ise savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
Bolu'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Mengen ilçesinden Kıyaslar köyü istikametine seyreden Okan Ceylan'ın kullandığı 14 ACA 968 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen A.Y. yönetimindeki 67 SC 272 plakalı minibüsle çarpıştı.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık personeli, yaptığı incelemede motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi.

Jandarma karakolunda ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen minibüs sürücüsü ise savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.