‘Biz bir akademik başarı fabrikasıyız’

YAŞAM 15.06.2023 - 17:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 17:35 5268+ kez okundu.
 

‘Biz bir akademik başarı fabrikasıyız’

Doğa Koleji Ortaokul Müdür Yardımcısı Serdar Azmi Göksel, açılıştan bu yana geçen 4 yılını ‘Biz bir akademik başarı fabrikasıyız’ diye özetledi.
Ortaokul kademesinde uyguladıkları kişiye özgü eğitim modelinin, dershaneyi okul eğitimi içerisine dâhil eden 6 günlük ders programı akışlarının, akademik takip sunan danışmanlık sistemi sayesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da LGS’de birçok Giresun ve Türkiye derecesi çıkarmanın heyecanı içinde olduklarını belirten Müdür yardımcısı Göksel, “2019 yılında şehrimizde başladığımız eğitim yolculuğumuzda her yıl LGS’de çıkarmış olduğumuz başarılı sonuçları bu yıl bir rekor ile taçlandırdık. LGS sınavında sorulan 90 soruda, 80 net ve üzerinde yapan 32 öğrencimizin ve her dersten tüm soruları doğru yanıtlayan onlarca öğrencimizin olmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Dershaneye ve özel derse ihtiyaç duyurmayan kişiye özel bir eğitim modeline sahibiz. Her hafta Türkiye genelinde uygulanan ölçme, değerlendirme sınavları ile öğrencilerimizin akademik düzeylerini ölçüyor ve bu sınavların analizlerine göre kişiye özel, konu bazlı etütler düzenliyoruz. Bu etütlerimizi hafta içi her gün ve günde iki saat olarak veriyor, her hafta sonu ise 5 saat takviye kurs ve etüt düzenliyoruz. Okulumuzun açılışından bu yana 4 yıldır aynı kadro ile ilerledik. Tecrübeli ve alanında uzman eğitim kadromuz ile istikrarı sağladık. ‘Mutlu Öğretmen = Mutlu Öğrenci’ felsefemiz ile öğretmenine değer veren, liyakat ve adaleti esas alan bir okul olduğumuz için başarılı olduk” dedi.
Doğa Koleji Ortaokul Müdür Yardımcısı Serdar Azmi Göksel, açılıştan bu yana geçen 4 yılını ‘Biz bir akademik başarı fabrikasıyız’ diye özetledi.

Ortaokul kademesinde uyguladıkları kişiye özgü eğitim modelinin, dershaneyi okul eğitimi içerisine dâhil eden 6 günlük ders programı akışlarının, akademik takip sunan danışmanlık sistemi sayesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da LGS’de birçok Giresun ve Türkiye derecesi çıkarmanın heyecanı içinde olduklarını belirten Müdür yardımcısı Göksel, “2019 yılında şehrimizde başladığımız eğitim yolculuğumuzda her yıl LGS’de çıkarmış olduğumuz başarılı sonuçları bu yıl bir rekor ile taçlandırdık. LGS sınavında sorulan 90 soruda, 80 net ve üzerinde yapan 32 öğrencimizin ve her dersten tüm soruları doğru yanıtlayan onlarca öğrencimizin olmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Dershaneye ve özel derse ihtiyaç duyurmayan kişiye özel bir eğitim modeline sahibiz. Her hafta Türkiye genelinde uygulanan ölçme, değerlendirme sınavları ile öğrencilerimizin akademik düzeylerini ölçüyor ve bu sınavların analizlerine göre kişiye özel, konu bazlı etütler düzenliyoruz. Bu etütlerimizi hafta içi her gün ve günde iki saat olarak veriyor, her hafta sonu ise 5 saat takviye kurs ve etüt düzenliyoruz.

Okulumuzun açılışından bu yana 4 yıldır aynı kadro ile ilerledik. Tecrübeli ve alanında uzman eğitim kadromuz ile istikrarı sağladık. ‘Mutlu Öğretmen = Mutlu Öğrenci’ felsefemiz ile öğretmenine değer veren, liyakat ve adaleti esas alan bir okul olduğumuz için başarılı olduk” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.