Belgrad Ormanı'nda Kaybolan Peyzaj Mimarı Ece Gürel’den Acı Haber

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 07.03.2025 - 11:41, Güncelleme: 07.03.2025 - 11:41 3884 kez okundu.
 

Belgrad Ormanı'nda Kaybolan Peyzaj Mimarı Ece Gürel’den Acı Haber

İstanbul Belgrad Ormanı’nda kaybolduktan dört gün sonra bulunan 36 yaşındaki peyzaj mimarı Ece Gürel hayatını kaybetti.
Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazesiyle ilgili otopsi raporundan gelen ilk bilgiye göre, Gürel’in çoklu organ yetmezliğinden vefat ettiği öğrenildi. Ece Gürel’in Kayboluş Hikayesi İstanbul Kağıthane’de yaşayan Ece Gürel, 2 Mart 2025 Pazar günü “Biraz hava alacağım” diyerek evinden ayrıldı. Belgrad Ormanı’na gittiğini belirttikten sonra kendisinden haber alınamadı. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine arama kurtarma çalışmaları başlatıldı ve Gürel, kaybolduktan dört gün sonra gece saatlerinde sağ olarak bulundu. Ancak hastaneye kaldırıldıktan yaklaşık 24 saat sonra hayatını kaybetti. Olayın Gizemli Yönü Ece Gürel’in eşyalarının bulunduğu konum, olayın en dikkat çeken detaylarından biri oldu. Çantası ve montu bir noktada bulunurken, kendisi sadece 9 metre uzağında tespit edildi. Arama çalışmalarına katılan ekipler, bu durumun şaşırtıcı olduğunu ve olayın gizemini artırdığını belirtti. Gürel’in kaybolmadan önce bir arkadaşına gönderdiği mesajlar da dikkat çekti. "Önce kayboldum, sonra oturdum. Ruhum geride kaldı." ifadelerini kullandığı mesajlar, olayın esrarengiz yönünü daha da belirgin hale getirdi. Otopsi Raporu İlk Bulguları Açıkladı Sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazesiyle ilgili ilk otopsi raporu açıklandı. Rapora göre, Ece Gürel uzun süre aç ve susuz kaldığı için organlarının iflas ettiği ve soğuktan dolayı geçirdiği hipotermiden dolayı iç kanama ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.  
İstanbul Belgrad Ormanı’nda kaybolduktan dört gün sonra bulunan 36 yaşındaki peyzaj mimarı Ece Gürel hayatını kaybetti.

Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazesiyle ilgili otopsi raporundan gelen ilk bilgiye göre, Gürel’in çoklu organ yetmezliğinden vefat ettiği öğrenildi.

Ece Gürel’in Kayboluş Hikayesi

İstanbul Kağıthane’de yaşayan Ece Gürel, 2 Mart 2025 Pazar günü “Biraz hava alacağım” diyerek evinden ayrıldı. Belgrad Ormanı’na gittiğini belirttikten sonra kendisinden haber alınamadı. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine arama kurtarma çalışmaları başlatıldı ve Gürel, kaybolduktan dört gün sonra gece saatlerinde sağ olarak bulundu. Ancak hastaneye kaldırıldıktan yaklaşık 24 saat sonra hayatını kaybetti.

Olayın Gizemli Yönü

Ece Gürel’in eşyalarının bulunduğu konum, olayın en dikkat çeken detaylarından biri oldu. Çantası ve montu bir noktada bulunurken, kendisi sadece 9 metre uzağında tespit edildi. Arama çalışmalarına katılan ekipler, bu durumun şaşırtıcı olduğunu ve olayın gizemini artırdığını belirtti.

Gürel’in kaybolmadan önce bir arkadaşına gönderdiği mesajlar da dikkat çekti. "Önce kayboldum, sonra oturdum. Ruhum geride kaldı." ifadelerini kullandığı mesajlar, olayın esrarengiz yönünü daha da belirgin hale getirdi.

Otopsi Raporu İlk Bulguları Açıkladı

Sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazesiyle ilgili ilk otopsi raporu açıklandı. Rapora göre, Ece Gürel uzun süre aç ve susuz kaldığı için organlarının iflas ettiği ve soğuktan dolayı geçirdiği hipotermiden dolayı iç kanama ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.