Belediye su arızasına anında müdahale etti

YAŞAM 09.06.2022 - 17:16, Güncelleme: 09.06.2022 - 17:16 4037+ kez okundu.
 

Belediye su arızasına anında müdahale etti

Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri arıza yaşanan içme ve kullanma suyu ana isale hattına anında müdahale etti.
Şehrin batı yakasında bulunan Güre Mahallesi, Gaziler Mahallesi ve Teyyaredüzü Mahallesi’nin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayan ana isale hattında 300’lük borunun patlamasıyla meydana gelen arıza belediye ekiplerinin özverili çalışması sonucu çözüme kavuşturuldu. Arıza ihbarının alınmasının ardından kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan ekipler, arızanın yaşandığı noktaya müdahale ederek arızayı giderdi. Onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından vatandaşların mağduriyet yaşamaması için şebekelere kısa sürede su verilmeye başlandı. Bölge sakinleri ise kısa süre içerisinde sorunun çözülmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Haber – Foto : Giresun Belediyesi
Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri arıza yaşanan içme ve kullanma suyu ana isale hattına anında müdahale etti.

Şehrin batı yakasında bulunan Güre Mahallesi, Gaziler Mahallesi ve Teyyaredüzü Mahallesi’nin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayan ana isale hattında 300’lük borunun patlamasıyla meydana gelen arıza belediye ekiplerinin özverili çalışması sonucu çözüme kavuşturuldu.

Arıza ihbarının alınmasının ardından kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan ekipler, arızanın yaşandığı noktaya müdahale ederek arızayı giderdi.

Onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından vatandaşların mağduriyet yaşamaması için şebekelere kısa sürede su verilmeye başlandı.

Bölge sakinleri ise kısa süre içerisinde sorunun çözülmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Haber – Foto : Giresun Belediyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.