Bektaş: ”Karaman kendi performansını değerlendirsin!”

SİYASET 26.02.2024 - 11:31, Güncelleme: 26.02.2024 - 11:31 3059+ kez okundu.
 

Bektaş: ”Karaman kendi performansını değerlendirsin!”

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş AKP Belediye Meclis Üyesi Av. Nuri Karaman’a cevap verdi.
Bektaş açıklamasında “AKP meclis üyesi Nuri Karaman’ın Belediye Başkan adayımız Fuat Köse’nin 5 yıllık meclis üyeliği dönemini eleştirmesini hayretle karşıladık. Başkan adayımız Fuat Köse meclis üyeliği döneminde vatandaşın birçok problemini meclis gündemine taşımış, halkın sorunlarını dile getirmiştir. Biz de bu vesile ile Sayın Karaman’a sormak isteriz; kendi 5 yıllık meclis üyeliği döneminizde belediyeyle ticareti olan sıra arkadaşlarınız, parti yöneticileriniz kimlerdir açıklamak ister misiniz? Böylelikle sizin de performansınızı vatandaş görmüş olacaktır.” dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş AKP Belediye Meclis Üyesi Av. Nuri Karaman’a cevap verdi.

Bektaş açıklamasında “ AKP meclis üyesi Nuri Karaman’ın Belediye Başkan adayımız Fuat Köse’nin 5 yıllık meclis üyeliği dönemini eleştirmesini hayretle karşıladık. Başkan adayımız Fuat Köse meclis üyeliği döneminde vatandaşın birçok problemini meclis gündemine taşımış, halkın sorunlarını dile getirmiştir.

Biz de bu vesile ile Sayın Karaman’a sormak isteriz; kendi 5 yıllık meclis üyeliği döneminizde belediyeyle ticareti olan sıra arkadaşlarınız, parti yöneticileriniz kimlerdir açıklamak ister misiniz? Böylelikle sizin de performansınızı vatandaş görmüş olacaktır.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.