Bektaş: ”Hikaye değil, aldığınız ihaleleri anlat”

SİYASET 13.02.2024 - 11:27, Güncelleme: 13.02.2024 - 11:34 3978+ kez okundu.
 

Bektaş: ”Hikaye değil, aldığınız ihaleleri anlat”

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş’tan AKP Merkez İlçe Başkanı Ekrem Civelekoğlu’nun açıklamalarına sert cevap geldi.
Bektaş açıklamasında “Bizleri yalanla suçlayanlar önce kendilerine baksınlar. Özel Kalem bütçesinin sadece kendi bütçesiyle yetinmediğini diğer birimlerden de para aktarıldığını biliyoruz. Bırakın boş sözleri de sorularıma yanıt verin. Yasal süresinden önce hukuksuzca her yere astığınız milyonluk afişlerinizin bütçesini nereden karşılıyorsunuz? Başka bir soru daha Sayın Civelekoğlu; siz kendinize, dürüstlüğünüze bu kadar güveniyorsanız Belediye ile ortağı olduğunuz şirketlerin ticari ilişkilerini bize bırakmadan açıklayın da halk belediye başkanınızı neden bu kadar savunduğunuzun gerçek sebebini anlasın.” dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş’tan AKP Merkez İlçe Başkanı Ekrem Civelekoğlu’nun açıklamalarına sert cevap geldi.

Bektaş açıklamasında “Bizleri yalanla suçlayanlar önce kendilerine baksınlar. Özel Kalem bütçesinin sadece kendi bütçesiyle yetinmediğini diğer birimlerden de para aktarıldığını biliyoruz. Bırakın boş sözleri de sorularıma yanıt verin. Yasal süresinden önce hukuksuzca her yere astığınız milyonluk afişlerinizin bütçesini nereden karşılıyorsunuz?

Başka bir soru daha Sayın Civelekoğlu; siz kendinize, dürüstlüğünüze bu kadar güveniyorsanız Belediye ile ortağı olduğunuz şirketlerin ticari ilişkilerini bize bırakmadan açıklayın da halk belediye başkanınızı neden bu kadar savunduğunuzun gerçek sebebini anlasın.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.