BBP'li başkanı partilileri ve dostları yalnız bırakmadı

VEFAT 22.11.2023 - 19:06, Güncelleme: 22.11.2023 - 19:40 6090+ kez okundu.
 

BBP'li başkanı partilileri ve dostları yalnız bırakmadı

Büyük Birlik Partisi Esenler İlçe Başkanı Muhsin Şenel'in babası Şaban Şenel'in vefatı sonrası, Başkan Şenel'i partilileri ve sevenleri yalnız bırakmadı.
Giresun'un Bulancak ilçesi İnece Köyünde gerçekleşen cenaze merasiminde Şaban Şenel son yolculuğuna uğurlandı. Öğle namazına müteakip İnece Köyü Merkez Camiinde kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilen Şaban Şenel'in cenazesine vatandaşların yanı sıra BBP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Servet Öztaş, Özen Grup sahibi Yakup Özen, İş insanı Murat Mert, Hasan Önerbay, STK Başkanları ve köy sakinleri katıldı. Mücahit Şenel, Yaşar Şenel, Muammer Şenel, Necla Yıldız ve Nalan Erbaşı'nın da babaları olan Şaban Şenel'e Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Büyük Birlik Partisi Esenler İlçe Başkanı Muhsin Şenel'in babası Şaban Şenel'in vefatı sonrası, Başkan Şenel'i partilileri ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Giresun'un Bulancak ilçesi İnece Köyünde gerçekleşen cenaze merasiminde Şaban Şenel son yolculuğuna uğurlandı.

Öğle namazına müteakip İnece Köyü Merkez Camiinde kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilen Şaban Şenel'in cenazesine vatandaşların yanı sıra BBP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Servet Öztaş, Özen Grup sahibi Yakup Özen, İş insanı Murat Mert, Hasan Önerbay, STK Başkanları ve köy sakinleri katıldı.

Mücahit Şenel, Yaşar Şenel, Muammer Şenel, Necla Yıldız ve Nalan Erbaşı'nın da babaları olan Şaban Şenel'e Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.