Başkan Sıbıç'dan Yıldız Haber'e ziyaret!

GÜNDEM 10.05.2024 - 15:36, Güncelleme: 10.05.2024 - 16:12 3096 kez okundu.
 

Başkan Sıbıç'dan Yıldız Haber'e ziyaret!

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Yıldız Haber Gazetesini ziyaret etti.
Seçilmesinin ardından güne sabah erken saatlerde saha çalışmaları ile vatandaş ziyaretleri ile başlayarak vatandaşların gönlünde taht kurmaya devam eden Başkan Necmi Sıbıç, esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor. Ziyaretleri kapsamında gazetemizi de ziyaret eden Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız tarafından karşılandı. Ziyarette Yazı İşleri Müdürümüz kızı Berilsu ve arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Sıbıç, vatandaşların talep ve dileklerini dinleyerek gereken çalışmaları yaptıklarını söyledi. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Sıbıç, "Bugün şehrimizin önemli basın kuruluşlarından Yıldız Haber Gazetesi ve www.yildizhaber.com.tr İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi sevgili büyüğüm Ali Yıldız ağabeyimi, Yazı İşleri Müdürü kardeşim Sinan Yıldız'ı ziyaret ettim. İkramları ve sohbetleri için teşekkür ederim" dedi. İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ise, "Kıymetli Belediye Başkanımız çok değerli kardeşim Necmi Sıbıç'a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta göreve seçilerek başladığı bu kutsal görevde kendisine başarılar dilerim. Rabbim uzun soluklu başarılı bir Belediye Başkanlığı yapmayı nasip etsin" diye konuştu.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Yıldız Haber Gazetesini ziyaret etti.

Seçilmesinin ardından güne sabah erken saatlerde saha çalışmaları ile vatandaş ziyaretleri ile başlayarak vatandaşların gönlünde taht kurmaya devam eden Başkan Necmi Sıbıç, esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor.

Ziyaretleri kapsamında gazetemizi de ziyaret eden Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız tarafından karşılandı.

Ziyarette Yazı İşleri Müdürümüz kızı Berilsu ve arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Sıbıç, vatandaşların talep ve dileklerini dinleyerek gereken çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Sıbıç, "Bugün şehrimizin önemli basın kuruluşlarından Yıldız Haber Gazetesi ve www.yildizhaber.com.tr İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi sevgili büyüğüm Ali Yıldız ağabeyimi, Yazı İşleri Müdürü kardeşim Sinan Yıldız'ı ziyaret ettim.

İkramları ve sohbetleri için teşekkür ederim" dedi. İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ise, "Kıymetli Belediye Başkanımız çok değerli kardeşim Necmi Sıbıç'a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta göreve seçilerek başladığı bu kutsal görevde kendisine başarılar dilerim. Rabbim uzun soluklu başarılı bir Belediye Başkanlığı yapmayı nasip etsin" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.