Başkan Sıbıç dur durak bilmiyor!

GÜNDEM 09.05.2024 - 16:59, Güncelleme: 09.05.2024 - 16:59 2452 kez okundu.
 

Başkan Sıbıç dur durak bilmiyor!

Göreve seçildiği ilk günden itibaren ziyaretçileri ağırlayan Başkan Sıbıç, sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayarak saha çalışmalarını yerinde inceliyor
Erken sabah mesailerini alışkanlık haline getiren Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Perşembe sabahı da erken saatlerde yola koyularak belediyeye ait birimleri ziyaret etti. Saha personelleri ile sohbet ederek çay içen Başkan Sıbıç, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir ve İdris Çiçek ile Belediye Meclis üyeleri Rahman Aybar ve Serkan Yüksekdağ’ın da katıldığı sabah mesaisinde, ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü Garajını ziyaret eden Başkan Sıbıç, “Bulancak’ımızın daha güzel bir yer olması için çalışmalarımızı, dayanışma, birlik ve beraberlik içinde sürdürecek ve büyüteceğiz. Fedakarca çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi. Ardından İsmetpaşa Mahallesinde vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Başkan Sıbıç, “Samimiyet ve yüzlerde tebessümler oluştukça, işler yolunda keyifler de yerinde oluyor. Her daim iç içe, omuz omuza olduğumuz yurttaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. Son olarak Belediye Şantiye alanında bulunan Atölye ve Kademe birimlerini ziyaret eden Başkan Sıbıç, burada da çalışanlarla çay içip, işleyiş ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi alarak, “Emekçi arkadaşlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum” temennisinde bulundu. Başkan Sıbıç’a ziyaretlerinde Fen İşleri Müdürü vekili Erkan Usta ile Emlak ve İstimlak Müdürü Ertuğrul Yıldız’da eşlik etti.
Göreve seçildiği ilk günden itibaren ziyaretçileri ağırlayan Başkan Sıbıç, sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayarak saha çalışmalarını yerinde inceliyor

Erken sabah mesailerini alışkanlık haline getiren Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Perşembe sabahı da erken saatlerde yola koyularak belediyeye ait birimleri ziyaret etti.

Saha personelleri ile sohbet ederek çay içen Başkan Sıbıç, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir ve İdris Çiçek ile Belediye Meclis üyeleri Rahman Aybar ve Serkan Yüksekdağ’ın da katıldığı sabah mesaisinde, ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü Garajını ziyaret eden Başkan Sıbıç, “Bulancak’ımızın daha güzel bir yer olması için çalışmalarımızı, dayanışma, birlik ve beraberlik içinde sürdürecek ve büyüteceğiz. Fedakarca çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ardından İsmetpaşa Mahallesinde vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Başkan Sıbıç, “Samimiyet ve yüzlerde tebessümler oluştukça, işler yolunda keyifler de yerinde oluyor. Her daim iç içe, omuz omuza olduğumuz yurttaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Son olarak Belediye Şantiye alanında bulunan Atölye ve Kademe birimlerini ziyaret eden Başkan Sıbıç, burada da çalışanlarla çay içip, işleyiş ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi alarak, “Emekçi arkadaşlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum” temennisinde bulundu.

Başkan Sıbıç’a ziyaretlerinde Fen İşleri Müdürü vekili Erkan Usta ile Emlak ve İstimlak Müdürü Ertuğrul Yıldız’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.