Başkan Sıbıç, Bulancak’ta fındık kurutan üreticilerle buluştu
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, sahil kesiminde fındıklarını kurutan üreticileri ziyaret ederek kolaylıklar diledi.
Kaynak: Bülten.
Fındığın bölge ekonomisi ve vatandaşların geçimi kaynağı açısından taşıdığı öneme dikkat çeken Başkan Sıbıç; “Fındık bizim için sadece bir ürün değil; aylarca verilen emeğin, alın terinin ve birçok ailenin geçim kaynağının karşılığıdır. Üreticimizin büyük emeklerle yetiştirdiği fındığın bugün hak ettiği değeri bulmasını gönülden istiyoruz. Fiyatların üreticimizin beklentisinin altında kaldığını biliyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde fındığımız gerçek değerini bulur; üreticimizin emeği, alın teri ve bir yıllık bekleyişi karşılıksız kalmaz.” ifadelerini kullandı.
Başkan Sıbıç, tüm üreticilere bereketli bir hasat sezonu dileyerek; “Tüm üreticilerimize kazasız, belasız, bol ve bereketli bir hasat sezonu diliyorum. Allah emeklerini zayi etmesin. Ürünleri bol, kazançları bereketli olsun.” dedi.
Galeri
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Piraziz’de aşırı yağış sele neden oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












