Başkan Emür'den Miraç Kandili mesajı

GÜNDEM 05.02.2024 - 15:25, Güncelleme: 05.02.2024 - 15:27 4911+ kez okundu.
 

Başkan Emür'den Miraç Kandili mesajı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
"Miraç bir yükseliştir. Mübarek üç aylarda rahmet kapılarının açıldığı ve Resulullah (sav), Yüce Allah'ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili'nde hayatımızın ve geçmişin muhasebesini yapmak çok iyi bir fırsattır. Rabbimizin lütuf ve inayetinin daha fazla hissedildiği Miracın özünde, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere erişme vardır. Bu duygularla, Miraç Kandili'nin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. En kalbi duygularla; Keşap'lı hemşehrilerimizin ve İslam Alemi'nin Miraç Kandili'ni kutluyorum.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

"Miraç bir yükseliştir. Mübarek üç aylarda rahmet kapılarının açıldığı ve Resulullah (sav), Yüce Allah'ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili'nde hayatımızın ve geçmişin muhasebesini yapmak çok iyi bir fırsattır.

Rabbimizin lütuf ve inayetinin daha fazla hissedildiği Miracın özünde, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere erişme vardır.

Bu duygularla, Miraç Kandili'nin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. En kalbi duygularla; Keşap'lı hemşehrilerimizin ve İslam Alemi'nin Miraç Kandili'ni kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.