Başkan Ayyıldız, Şampiyon öğrencilerle rafting yaptı

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 09.06.2024 - 14:08, Güncelleme: 09.06.2024 - 14:08 5966+ kez okundu.
 

Başkan Ayyıldız, Şampiyon öğrencilerle rafting yaptı

Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız, göreve geldiği günden bu yana sosyal sorumluluk projelerine aktif katılımını sürdürüyor. İlçesindeki projelere olduğu kadar Giresun'un tamamına da destek veren Ayyıldız, son ziyarette Espiye ilçesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Ayyıldız Öğrencilerle Rafting Yaptı Ziyaret kapsamında Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Ayyıldız, okulun rafting branşında Türkiye şampiyonu olan öğrencilerini tebrik etti. Başarılarını kutlamak için şampiyon öğrencilerle birlikte rafting yapan Ayyıldız, onlara ilham kaynağı oldu. Gençlerin başarısının önemine vurgu yapan Ayyıldız şu ifadeleri kullandı: "Gençlerimizin elde ettiği başarılarla gurur duyuyoruz. Azim ve kararlılıkları hepimiz için birer ilham kaynağı. Bugün burada, öğrencilerimizle birlikte Espiye içerisinden akan Yağlıdere deresi üzerinde rafting yaparak onların heyecanını ve sevincini paylaştık. Gençlerimizin her zaman yanında olacağız ve gelişimlerini destekleyecek projelere imza atmaya devam edeceğiz." Espiye'de de Rafting Yapılabilir! Ayyıldız, rafting gibi bir su sporunun sadece Rize ile sınırlı kalmaması gerektiğini belirterek şunları söyledi: "Rafting denilince akla ilk önce Rize gelirdi fakat öğrencilerimiz gösterdi ki Giresun'da da bu spor yapılabilir. Bu kapsamda Giresun'un ismi ön plana çıkabilir ve burada da önemli başarılar elde edilebilir. İşte en büyük örneği, Türkiye şampiyonu öğrencilerimiz. Burada hazırlanarak şampiyonaya gittiler ve Türkiye Şampiyonu olarak döndüler. Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin rafting branşında şampiyon olan öğrencileri, bu spor dalında ilimizin, ilçesinin adını duyurmayı başaran tek okuldur. İlimizde de bu branşta öncülük etmektedir. Bu başarıları desteklemek ve yaygınlaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Beden Eğitimi öğretmeni Ata Atakul'a ve okul müdürü Nihat Erdoğan'a öğrencilere böyle bir fırsat sunduğu için teşekkür ederim, Şampiyon olan öğrencilerimizi gönülden kutlarım. Ayrıca öğrencilerimizi destekleyen Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere'ye de teşekkür ediyorum." Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetlere Destek Sürecek Ayyıldız, ilimizin ve ilçelerinin adını duyurabilecek her türlü projeye destek vereceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Giresun'un her noktasında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri desteklemek bizim önceliğimizdir. Gençlerimizin daha iyi imkanlara kavuşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." Ziyaret, öğrenci ve okul yönetiminin memnuniyetiyle sona ererken, Başkan Ayyıldız'a gösterilen ilgi ve teşekkürler, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteğin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.  
Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız, göreve geldiği günden bu yana sosyal sorumluluk projelerine aktif katılımını sürdürüyor. İlçesindeki projelere olduğu kadar Giresun'un tamamına da destek veren Ayyıldız, son ziyarette Espiye ilçesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Ayyıldız Öğrencilerle Rafting Yaptı

Ziyaret kapsamında Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Ayyıldız, okulun  rafting branşında Türkiye şampiyonu olan öğrencilerini tebrik etti. Başarılarını kutlamak için şampiyon öğrencilerle birlikte rafting yapan Ayyıldız, onlara ilham kaynağı oldu.

Gençlerin başarısının önemine vurgu yapan Ayyıldız şu ifadeleri kullandı:

"Gençlerimizin elde ettiği başarılarla gurur duyuyoruz. Azim ve kararlılıkları hepimiz için birer ilham kaynağı. Bugün burada, öğrencilerimizle birlikte Espiye içerisinden akan Yağlıdere deresi üzerinde rafting yaparak onların heyecanını ve sevincini paylaştık. Gençlerimizin her zaman yanında olacağız ve gelişimlerini destekleyecek projelere imza atmaya devam edeceğiz."

Espiye'de de Rafting Yapılabilir!

Ayyıldız, rafting gibi bir su sporunun sadece Rize ile sınırlı kalmaması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

" Rafting denilince akla ilk önce Rize gelirdi fakat öğrencilerimiz gösterdi ki Giresun'da da bu spor yapılabilir. Bu kapsamda Giresun'un ismi ön plana çıkabilir ve burada da önemli başarılar elde edilebilir. İşte en büyük örneği, Türkiye şampiyonu öğrencilerimiz. Burada hazırlanarak şampiyonaya gittiler ve Türkiye Şampiyonu olarak döndüler. Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin rafting branşında şampiyon olan öğrencileri, bu spor dalında ilimizin, ilçesinin adını duyurmayı başaran tek okuldur. İlimizde de bu branşta öncülük etmektedir. Bu başarıları desteklemek ve yaygınlaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Beden Eğitimi öğretmeni Ata Atakul'a ve okul müdürü Nihat Erdoğan'a öğrencilere böyle bir fırsat sunduğu için teşekkür ederim, Şampiyon olan öğrencilerimizi gönülden kutlarım. Ayrıca öğrencilerimizi destekleyen Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere'ye de teşekkür ediyorum."

Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetlere Destek Sürecek

Ayyıldız, ilimizin ve ilçelerinin adını duyurabilecek her türlü projeye destek vereceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Giresun'un her noktasında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri desteklemek bizim önceliğimizdir. Gençlerimizin daha iyi imkanlara kavuşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Ziyaret, öğrenci ve okul yönetiminin memnuniyetiyle sona ererken, Başkan Ayyıldız'a gösterilen ilgi ve teşekkürler, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteğin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.