Balıkçıların ağına balık yerine ceset takıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2023 - 23:30, Güncelleme: 06.10.2023 - 00:04 16692+ kez okundu.
 

Balıkçıların ağına balık yerine ceset takıldı

Samsun’da balıkçıların ağına henüz kimliği tespit edilemeyen bir ceset takıldı. Ceset, savcılığın talimatı ile hastane morguna kaldırıldı.
Samsun açıklarında Karadeniz’de balıkçıların ağına ceset takıldı. Olay, Samsun açıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, balıkçı teknesiyle denize açılan balıkçıların ağına ceset takıldı. Olay Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ekiplerine haber verildi. Balıkçılar ağlarına takılan cesedi Canik ilçesi Belediyeevleri Balıkçı Barınağına getirdi. Uzun zamandır denizde kaldığı tahmin edilen ve tanınmaz halde olan kimliği belirsiz ceset, savcının talimatı doğrultusunda otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Samsun’da balıkçıların ağına henüz kimliği tespit edilemeyen bir ceset takıldı. Ceset, savcılığın talimatı ile hastane morguna kaldırıldı.

Samsun açıklarında Karadeniz’de balıkçıların ağına ceset takıldı.
Olay, Samsun açıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, balıkçı teknesiyle denize açılan balıkçıların ağına ceset takıldı. Olay Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ekiplerine haber verildi. Balıkçılar ağlarına takılan cesedi Canik ilçesi Belediyeevleri Balıkçı Barınağına getirdi. Uzun zamandır denizde kaldığı tahmin edilen ve tanınmaz halde olan kimliği belirsiz ceset, savcının talimatı doğrultusunda otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.