Bafra'da huzurevi sakinlerine trafik eğitimi verildi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 04.04.2024 - 16:28, Güncelleme: 04.04.2024 - 16:39 3202+ kez okundu.
 

Bafra'da huzurevi sakinlerine trafik eğitimi verildi

Samsun'un Bafra ilçesinde huzurevi sakinlerine, jandarma tarafından trafik eğitimi verildi.
Jandarma trafik ekipleri, Bafra Kaymakamlığı 75. Yıl Huzurevi'nde yaşayan bireylere, kara yolunda yaya olarak uyulması gereken kuralları anlattı. Ekipler, kara yolunda geçiş noktaları, kaldırımda uyulması gereken kurallar, karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken hususlar, gece yolda yürürken yapılması gerekenler, yolcu olarak araç içerisinde ve servislerde yolculuk ederken dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi verdi. Trafik eğitimlerinin devam edeceği bildirildi.
Samsun'un Bafra ilçesinde huzurevi sakinlerine, jandarma tarafından trafik eğitimi verildi.

Jandarma trafik ekipleri, Bafra Kaymakamlığı 75. Yıl Huzurevi'nde yaşayan bireylere, kara yolunda yaya olarak uyulması gereken kuralları anlattı.

Ekipler, kara yolunda geçiş noktaları, kaldırımda uyulması gereken kurallar, karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken hususlar, gece yolda yürürken yapılması gerekenler, yolcu olarak araç içerisinde ve servislerde yolculuk ederken dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi verdi.

Trafik eğitimlerinin devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.