Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva hayatını kaybetti

DÜNYA 28.09.2023 - 20:14, Güncelleme: 28.09.2023 - 20:17 18617+ kez okundu.
 

Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva hayatını kaybetti

Son dakika haberine göre, Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Paşayeva'nın yardımcısı Elbey Badirov, milletvekilinin komaya girdiğini ve Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Merkez Klinik Hastanesi'ne sevk edildiğini açıklamıştı. Bir süredir tedavisi devam eden Paşayeva'dan acı haber geldi. GANİRE PAŞAYEVA KİMDİR? Paşayeva, 24 Mart 1975 tarihinde Azerbaycan'ın Tovuz rayonundaki Düz Kırıklı'da dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimi sonrasında Azerbaycan Tıp Üniversitesi Pediatri Bölümü'nü ve Bakü Devlet Üniversitesi Uluslararası Hukuk Bölümü'nü bitirdi. 1998 yılında ANS televizyonunda muhabir olarak çalışmaya başladı. 2005 yılında Haydar Aliyev Vakfı'nın halkla ilişkiler bölüm başkanı oldu.  
Son dakika haberine göre, Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Paşayeva'nın yardımcısı Elbey Badirov, milletvekilinin komaya girdiğini ve Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Merkez Klinik Hastanesi'ne sevk edildiğini açıklamıştı. Bir süredir tedavisi devam eden Paşayeva'dan acı haber geldi.

GANİRE PAŞAYEVA KİMDİR?

Paşayeva, 24 Mart 1975 tarihinde Azerbaycan'ın Tovuz rayonundaki Düz Kırıklı'da dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimi sonrasında Azerbaycan Tıp Üniversitesi Pediatri Bölümü'nü ve Bakü Devlet Üniversitesi Uluslararası Hukuk Bölümü'nü bitirdi. 1998 yılında ANS televizyonunda muhabir olarak çalışmaya başladı. 2005 yılında Haydar Aliyev Vakfı'nın halkla ilişkiler bölüm başkanı oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.