Azaklıoglu Vakfında Toplantılar Devam Ediyor…

YAŞAM 09.02.2024 - 11:25, Güncelleme: 09.02.2024 - 11:25 5098+ kez okundu.
 

Azaklıoglu Vakfında Toplantılar Devam Ediyor…

Merkezi İstanbul Fatih/Aksaray'da bulunan Azaklıoğlu Necati Bay Eğitim Kültür Ve Sosyal Yardım Vakfı her hafta perşembe günleri Vakıf merkezinde toplantı düzenliyor.
Mütevelli Heyeti Başkanı Necati Bay, Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı (Emekli Vali) Dursun Ali Şahin’nin de katıldığı, Ülkemizin birçok kurum ve kuruluşlarında görev yapan, emekli ilim insanlarının bir araya geldiği toplantıda, İlim ve Kültür vb konularını içeren, birçok konu alanında müzakereler yapılıyor. Yemekli yapılan yoplantıya, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanlarından İsrafil Kışla, İlim Yayma Cemiyeti Genel Müdürü Mesut Tan ve Yıldız Haber Gazetesi Muhabirlerinden Erol Küçük katılımcı misafirler arasında Vakfa ziyarette bulundular.  Necati Bay Eğitim Kültür Ve Sosyal Yardım Vakfı eğitim alanında verdiği hizmetlerle örnek bir aile vakfıdır. TRT'de ömür dediğin  belgesele de konu olan Necati Bay'ın kurduğu, bugüne kadar onbinlerce öğrenciye yurt içi ve yurt dışı olmak üzere binlerce öğrenciye karşılıksız burs vermiş ve vermeyede devam ediyor.
Merkezi İstanbul Fatih/Aksaray'da bulunan Azaklıoğlu Necati Bay Eğitim Kültür Ve Sosyal Yardım Vakfı her hafta perşembe günleri Vakıf merkezinde toplantı düzenliyor.

Mütevelli Heyeti Başkanı Necati Bay, Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı (Emekli Vali) Dursun Ali Şahin’nin de katıldığı, Ülkemizin birçok kurum ve kuruluşlarında görev yapan, emekli ilim insanlarının bir araya geldiği toplantıda, İlim ve Kültür vb konularını içeren, birçok konu alanında müzakereler yapılıyor.

Yemekli yapılan yoplantıya, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanlarından İsrafil Kışla, İlim Yayma Cemiyeti Genel Müdürü Mesut Tan ve Yıldız Haber Gazetesi Muhabirlerinden Erol Küçük katılımcı misafirler arasında Vakfa ziyarette bulundular. 

Necati Bay Eğitim Kültür Ve Sosyal Yardım Vakfı eğitim alanında verdiği hizmetlerle örnek bir aile vakfıdır.

TRT'de ömür dediğin  belgesele de konu olan Necati Bay'ın kurduğu, bugüne kadar onbinlerce öğrenciye yurt içi ve yurt dışı olmak üzere binlerce öğrenciye karşılıksız burs vermiş ve vermeyede devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.