Aydındere’nin tek kadın adayından muhteşem projeler!

SİYASET 23.03.2024 - 10:13, Güncelleme: 23.03.2024 - 10:24 4197+ kez okundu.
 

Aydındere’nin tek kadın adayından muhteşem projeler!

Giresun’un Bulancak İlçesine bağlı Aydındere Beldesi Derecikalan Mahallesinin Muhtar Adayı Emine Akçal, 31 Mart seçimleri için beldesinden adaylığa çıkan tek kadın muhtar adayı oldu.
Yaklaşık 8 yıl önce ev hanımları ile işbirliği yapan ve elektrik bulunmayan Aydındere Hacıçayırı Yaylasında kendi elleriyle direk yeri eşmeye başlayan ve ardı ardına vatandaşların kendilerine eşlik etmesiyle birçok bölgeye elektrik gelmesine öncülük eden Akçal, Aydındereli gençlerin gurbete gitmemesi ve iş sahaları açmak için muhtar adaylığını açıkladığını söyledi. Gazetemizi ziyaret eden evli ve 7 çoçuk annesi Emine Akçal, yapmak istediği projelerle Aydındere Beldesi Derecikalan Mahallesinde gençlere örnek olmak istiyor. Uzun yıllar Yalova’da yaşayan ve eşi ile birlikte mermercilik yapan Akçal, memleketine dönerek burada kırtasiye, gelinlik satış yeri ve organizasyon işyeri açtı. Aydındere Beldesinde birçok sorunun bulunduğunu ifade eden Muhtar Adayı Akçal, “31 Mart Seçimleri için Derecikalan Mahallesinden Muhtar adaylığımı açıkladım. Beldemle ilgili çok önemli ve güzel projelerim var. Aydındereye tekstil fabrikası, süt fabrikası ve araç bakım tamirhanesi kurulmasını istiyorum. Aynı zamanda açmayı düşündüğümüz taş atölyesi ile köyde evini yapamayan kardeşlerimizin evlerinin yapılması, hastası olanın hastasının tedavi edilmesi, yaşlılarımıza bakıcı tutulması ve okuyan çocuklarımızın okul masrafların karşılanmasını sağlamak istiyorum. Beldemin gençlerinin istihdamı için, beldemizin kalkınması için hazırlayacağım projeler ve alacağımız teşviklerle Aydındere’yi daha yaşanabilir bir belde haline getirmeyi istiyorum” dedi.
Giresun’un Bulancak İlçesine bağlı Aydındere Beldesi Derecikalan Mahallesinin Muhtar Adayı Emine Akçal, 31 Mart seçimleri için beldesinden adaylığa çıkan tek kadın muhtar adayı oldu.

Yaklaşık 8 yıl önce ev hanımları ile işbirliği yapan ve elektrik bulunmayan Aydındere Hacıçayırı Yaylasında kendi elleriyle direk yeri eşmeye başlayan ve ardı ardına vatandaşların kendilerine eşlik etmesiyle birçok bölgeye elektrik gelmesine öncülük eden Akçal, Aydındereli gençlerin gurbete gitmemesi ve iş sahaları açmak için muhtar adaylığını açıkladığını söyledi.

Gazetemizi ziyaret eden evli ve 7 çoçuk annesi Emine Akçal, yapmak istediği projelerle Aydındere Beldesi Derecikalan Mahallesinde gençlere örnek olmak istiyor.

Uzun yıllar Yalova’da yaşayan ve eşi ile birlikte mermercilik yapan Akçal, memleketine dönerek burada kırtasiye, gelinlik satış yeri ve organizasyon işyeri açtı.

Aydındere Beldesinde birçok sorunun bulunduğunu ifade eden Muhtar Adayı Akçal, “ 31 Mart Seçimleri için Derecikalan Mahallesinden Muhtar adaylığımı açıkladım. Beldemle ilgili çok önemli ve güzel projelerim var. Aydındereye tekstil fabrikası, süt fabrikası ve araç bakım tamirhanesi kurulmasını istiyorum. Aynı zamanda açmayı düşündüğümüz taş atölyesi ile köyde evini yapamayan kardeşlerimizin evlerinin yapılması, hastası olanın hastasının tedavi edilmesi, yaşlılarımıza bakıcı tutulması ve okuyan çocuklarımızın okul masrafların karşılanmasını sağlamak istiyorum. Beldemin gençlerinin istihdamı için, beldemizin kalkınması için hazırlayacağım projeler ve alacağımız teşviklerle Aydındere’yi daha yaşanabilir bir belde haline getirmeyi istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.