Aydındere’de yüksek gerilim enerji hattı çalışmaları başlıyor
Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, beldenin enerji altyapısını güçlendirecek yeni yatırımın başlayacağını açıkladı.
Derecikalan Mahallesi’nden başlayacak yüksek gerilim hattının HES’lere, taş ocaklarına, maden sahalarına ve yaylalara kadar uzanması planlanıyor.
Aydındere’de enerji altyapısının güçlendirilmesine yönelik önemli bir çalışma hayata geçiriliyor. Belediye Başkanı Nuri Demir, yüksek gerilim enerji hattı projesiyle beldenin üretim alanlarına ve yaylalarına daha güçlü enerji altyapısı ulaştırılmasının hedeflendiğini belirtti.
Hat Derecikalan’dan başlayacak
Başkan Demir’in verdiği bilgiye göre çalışma, Derecikalan Mahallesi’nden başlayarak HES’lere, taş ocaklarına, maden sahalarına ve yaylalara kadar uzanan bölgede gerçekleştirilecek.
Projenin, özellikle üretim faaliyetlerinin yoğun olduğu alanlarda enerji erişimini güçlendirmesi hedefleniyor.
Başkan Demir’den teşekkür
Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, yatırımın beldeye kazandırılmasında katkı sunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına, milletvekillerine, Çoruh Aksa yetkililerine, yüklenici firmaya ve emeği geçen kurumlara teşekkür etti.
Sahadaki çalışmaların kazasız ve kısa sürede tamamlanmasını temenni eden Demir, “Güçlü enerji altyapısı, güçlü üretim ve güçlü bir gelecek demektir” mesajını verdi.
Başkan Demir, Aydındere’nin mahallelerine, yaylalarına ve farklı noktalarına hizmet ulaştırmak için çalışmaların süreceğini ifade etti.
Kaynak: www.yildizhaber.com.tr-
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Nurgül Yöndem vefat etti




Son Haberler
Aydındere’de yüksek gerilim enerji hattı çalışmaları başlıyor



