Ayakkabıları ele verdi! 4 zanlı tutuklandı!

ASAYİŞ 09.10.2023 - 23:03, Güncelleme: 09.10.2023 - 23:03 17508+ kez okundu.
 

Ayakkabıları ele verdi! 4 zanlı tutuklandı!

Giresun'un Bulancak ilçesinde otoparktan motosiklet çalan 4 zanlı tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Pazarsuyu köyünde 6 Ekim Cuma günü yediemin otoparkından 4 motosikletin çalındığı ihbarı üzerine soruşturma başlatılmıştı. İl Jandarma Komutanlığı JASAT ile Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda motosikletler otoparka 200 metre mesafedeki fındık bahçesinde gizlenmiş olarak bulunmuştu.   Olay ile ilgisi olduğu tespit edilen 8 şüpheli ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.   Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı, 4 zanlının ise tutuklanarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği öğrenildi.
Giresun'un Bulancak ilçesinde otoparktan motosiklet çalan 4 zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Pazarsuyu köyünde 6 Ekim Cuma günü yediemin otoparkından 4 motosikletin çalındığı ihbarı üzerine soruşturma başlatılmıştı.

İl Jandarma Komutanlığı JASAT ile Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda motosikletler otoparka 200 metre mesafedeki fındık bahçesinde gizlenmiş olarak bulunmuştu.

 

Olay ile ilgisi olduğu tespit edilen 8 şüpheli ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı, 4 zanlının ise tutuklanarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.